x

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν μιλάμε για Mega Τελετουργίες..

ROCKY
Όταν μιλάμε για Mega Τελετουργίες..
….Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πολλές φορές είμαστε προγραμματισμένοι να «βλέπουμε» με ένα συγκεκριμένο τρόπο ή να «δούμε» ένα συγκεκριμένο πράγμα – για παράδειγμα, (Ακόμη και με την 9-11 την μεγάλη Καταστροφή δεν είχαμε πάρει χαμπαρι πριν συμβεί ότι το είχαν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν , την ίδια ημερομηνία σε ταινίες και κινούμενα σχέδια… μας βομβάρδιζαν με αυτή την ημερομηνία αλλά κανείς δεν το είδε πριν γίνει!
27η Σεπτεμβρίου του 2015:
Ο Πάπας Francis βρίσκεται μαζί με πλήθος στη Φιλαδέλφεια, στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας .
Το μουσείο τέχνης είναι διάσημο γιατί είναι το σημείο όπου ο Ρόκι Μπαλμπόα έτρεξε προς την κορυφή και να άνοιξε τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του για να συμβολίσει τη νίκη.
Η νίκη του κερδήθηκε, όχι μόνο πάνω από τον κόσμο, αλλά πάνω από τον εαυτό του.
Ο Rocky ξεπέρασε την μάχη με τον εαυτό του , την μάχη με την αμφιβολία, την μάχη με τις αδυναμίες του και τις αποτυχίες του. Ο Rocky κατάφερε από ένας ασήμαντος -κανένας να γίνει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας .Αυτό ακούγεται οικείο — γιατί; …
Είναι η ιστορία του Ιησού (ΑΝΘΡΩΠΟΥ) που μετατρέπεται σε Χριστό (Θεός ,υιός θεου) …!
Ο Ιησούς χτυπήθηκε βάναυσα σαν ένα κομμάτι κρέας, όπως ακριβώς και ο ROCKY . Ο Ιησούς υπερνίκησε την ήττα και τα χτυπήματα και αναστήθηκε από τους νεκρούς– όπως έκανε ο Rocky (συμβολικά)
Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τον Πάπα Φραγκίσκο στην Φιλαδέλφεια ,σαν τον Ιησού Χριστό με τα χέρια του επάνω στον Σταυρό όπου αν το δεις αλληγορικά μοιάζουν με τα χέρια σε Νίκη — ακριβώς όπως ο Rocky.
ROCKY
Η Φιλαδέλφεια εννοιολογικά είναι η πόλη της αδελφικής αγάπης.
Το σύμβολο του Χριστου ειναι το CHI – RHO = ΧΙ – ΡΟ Chi = X Rho =Ρ
XR-ΧΡ είναι τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματος, ο Χριστός στα ελληνικά.
Αν γράψετε «CHI – RHO» ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ , μπορείτε να πάρετε «RHO – CHI»
RHO-CHI = Rocky- Rocky Balboa
ΟΠΟΥ…BAAL – BOA
PopeCompositeThurs
Βάαλ είναι ο χαναανιτικος Θεός, η λατρεία στον Βάαλ συμβολίζεται με την λατρεία των οβελισκων (του πέους του), τι είδαμε στην Ουάσιγκτον στον οβελίσκο; Τον πάπα… Ουάσινγκτον και πάλι στο 9-11 μνημείο;Τον πάπα !! Στον υπόγειο των Κέντρων Εμπορίου ως τελευταία στήλη, τον Οβελίσκο ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ που ειναι 432 ιντσες;Τον Πάπα ..!
Παρεμπιπτόντως,
ROCKY = 432 σε Γεματρία
BAAL – BOA
BOA = ΦΙΔΙ
BAAL – BOA = Ο θεός ΦΙΔΙ
RHO – CHI BAAL – BOA = (Ο Χριστός- Ο θεος ερπετο).
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας έχει «72» σκαλοπάτια που πρέπει να ανέβεις για να φτάσεις στην κορυφή.
rock
Ο RHO – CHI (Rocky) ανέβηκε «72» σκαλοπάτια για να φτάσει στην κορυφή της σκάλας- Stairway της Φιλαδέλφειας- φτάνοντας στον ουρανό σημειολογικά.
Το»72″ είναι ένας βασικός Αστρολογικός αριθμός.
Χρειάζονται 72 χρόνια για τη γη μας να γείρει ένα βαθμό – Η Γη έχει κλίση κατά ένα βαθμό κάθε «72» Χρόνια….Αυτή η αργή κλίση της γης ονομάζεται μετάπτωση — και αυτή είναι η κίνηση που προκαλεί το ζώδιό σας για κάθε νέα θέση η ίδια θέση έρχεται κάθε 2.160 χρόνων με τον Ήλιο στις 22 Μαρτίου (322) ετησίως. (Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου χτίστηκε το 322 μ.Χ. στη Ρώμη)
Ο Ιησούς Χριστός ονομάστηκε ο ψαράς των ψυχών -ΙΧΘΥΣ ….Ο Rocky ήταν από ένα τμήμα της Φιλαδέλφειας που ονομάζεται FISH TOWN -ΨΑΡΟΥΠΟΛΗ!.
Ο Ιησούς είναι πάντα σε μια μάχη με το διάβολο, το όνομά του ΔΙΑΒΟΛΟΥ στις ξένες γλώσσες αλλά και στα ιερέα κείμενα είναι και το Apollyon…!
Ο Rocky έδωσε την μάχη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας με το Σύμβολο της Πίστεως για τον διάολο …Απόλλωνα…. APPOLO …
Θα πρέπει να σημειωθεί οτι πραγματικό όνομα του Rocky Balboa είναι Σιλβέστερ Σταλόνε.Sylverster προέρχεται από τη λέξη «SYLVANIA» και σημαίνει «ΔΑΣΟΣ» «ξυλα»
Απο εκει παίρνουμε την λέξη Πενσυλβάνια – ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ , «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ PEN H ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΟΥ PEN «Μην ξεχνάτε o Ιησούς ήταν ένας ξυλουργός, εργαζόταν με το ξύλο…
Ώρες μετά Ο Πάπας Φραγκίσκος τελειώνει την συγκέντρωση στην Φιλαδέλφεια και ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός ετοιμάζεται να συμβεί —-Μια συνολική σεληνιακή έκλειψη ένα κόκκινο-αίματος φεγγάρι η αλλιώς ένα σούπερ – φεγγάρι.
Πιστεύω ότι αυτό που παρακολουθήσαμε όλοι στη Φιλαδέλφεια στις 25 Σεπτεμβρίου ήταν μια τεράστια μέγα τελετουργική διαδικασία , όπως καμία άλλη που έχω δει.
Ποιες οι βαθύτερες εσωτερικές έννοιες και συμβολισμοί , ίσως ποτέ να μην μάθουμε ….
Ο πάπας επισκέφθηκε τρεις πόλεις -πρωτεύουσες (Capitols) , καθώς και τους πιο ιερούς ναούς αυτών των πόλεων . Για να μην αναφέρουμε και τα Ηνωμένα Έθνη.Ο Πάπας ευλόγησε την Αμερική με μια πρόθεσή που ήταν σαφής, τους ευλόγησε να είναι ήρεμοι, να είναι καλοί, να αγαπούν τον αδελφό τους, να κάνουν στους άλλους ότι θα ήθελαν να τους κάνουν οι άλλοι και τέλος, να δεχθεί η Αμερική και οι Αμερικάνοι πολίτες την Νέα Παγκόσμια Τάξη που εκτυλίσσεται γύρω τους αλλά πλέον και γύρω μας!
Θα πεις ότι είμαι σκληρός η ότι τα βλέπω μόνιμα τα πράγματα μαύρα … θα δούμε αν στο τέλος αυτού του άρθρου θα συμφωνήσεις μαζί μου η όχι ..
Ας αναλύσουμε λίγο πιο πολύ το μυστικό ταξίδι του Πάπα στην Αμερική…
Σήμερα που γράφω αυτό το άρθρο ο Πάπας έχει σχεδόν τελειώσει με την «περιοδεία» του στις ΗΠΑ. Η τελευταία στάση ηταν στην Φιλαδέλφεια, η οποία ήταν η πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών για την Αμερική.Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν εξετάσει σε βάθος το συμβολικό χαρακτήρα της περιοδείας του. Ας ρίξουμε μια ματιά.
Ο Πάπας επισκέπτεται 3 πόλεις – Capital Cities στις ΗΠΑ.
Ο Πάπας όμως από ότι φαίνεται τις επισκέπτεται με αντίστροφη σειρά…Η Φιλαδέλφεια ήταν η πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών για την Αμερική, ενώ η Νέα Υόρκη ήταν η δεύτερη!
Σύμφωνα με τα άρθρα της συνομοσπονδίας, από 1781 έως 1788, το Κογκρέσο συγκληθει στη Φιλαδέλφεια! Princeton, New Jersey! Αννάπολις, Μέριλαντ! Trenton, New Jersey! και τη Νέα Υόρκη.
Δεδομένου ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ ιδρύθηκε από το Σύνταγμα του 1789, έχει συγκληθεί σε τρεις περιοχές: Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, και μόνιμη έδρα της μετά στην Ουάσιγκτον, DC
Από ένα βιβλίο με τίτλο: Τα εννέα Capitols ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, μπορουμε να βρούμε αυτές τις ημερομηνίες…
Χρονολογικός πίνακας των πρωτευουσών
Πρώτο Ηπειρωτικό Κονγκρέσσο5 Σεπτεμβρίου 1774 με 24 Οκτωβρίου 1774:
Φιλαδέλφεια, Αίθουσα ξυλουργού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεύτερο Ηπειρωτικό Κονγκρέσσο10 Μαΐου 1775 έως τις 12 Δεκεμβρίου 1776:
Φιλαδέλφεια, State House
20η Δεκεμβρίου 1776 με 27 Φεβ 1777:Βαλτιμόρη, Henry Fite’s House
4 του Μαρτίου του 1777 με 18 Σεπτεμβρίου 1777:Φιλαδέλφεια, State House
27 Σεπτέμβρη 1777 (μία ημέρα):Λάνκαστερ, Πενσυλβάνια, Δικαστικό Μέγαρο
30η Σεπτεμβρίου του 1777 με 27 Ιούνη του 1778:Υόρκη, Πενσυλβανία, Δικαστικό Μέγαρο
2 Ιουλίου του 1778 μ 1 Μάρτη 1781:Φιλαδέλφεια, αίθουσα κολλεγίου, State House.
Συνέδριο βάσει των άρθρων της Συνομοσπονδίας
1, Μαρτίου 1781 έως 21 Ιουνίου, 1783:Φιλαδέλφεια, State House
30 Ιούνη 1783 έως 4 Νοεμβρίου 1783:Princeton, New Jersey, «Προοπτική»-(“Prospect,”), στη συνέχεια, Nassau Hall
26 Νοέμ του 1783 έως 19 Αυγ 1784:Αννάπολις, Μέριλαντ, State House
1 Νοέμβρη 1784 έως 24η του Δεκεμβρίου 1784:Trenton, New Jersey, γαλλικά όπλα Ταβέρνα (French Arms Tavern)
11 Ιαν 1785 έως το φθινόπωρο του 1788:Νέα Υόρκη, στο Δημαρχείο, στη συνέχεια στην Ταβέρνα του Fraunce
Συνέδριο σύμφωνα με το Σύνταγμα
Τέταρτης Μαρτίου 1789 έως 12 Αύγ, 1790:Νέα Υόρκη, Ομοσπονδιακό Μέγαρο
6 Δεκεμβρίου 1790 έως 14η του Μάη 1800:Φιλαδέλφεια, Philadelphia County Building-Συνεδριακό Κέντρο
Δέκατης έβδομης Νοέμβρη 1800:Ουάσινγκτον, ΗΠΑ Capitol
Έτσι, υπήρχαν στην πραγματικότητα 3 πρωτεύουσες όπου το Κογκρέσο εχει συγκληθεί, ενώ σύμφωνα με το Σύνταγμα …, ήταν Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον DC
Μήπως κάποιος άλλος (εκτός από μένα) Το βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτες είναι οι μόνες τρεις πόλεις στις ΗΠΑ που ο Πάπας επισκέφτηκε;Γιατί αυτές τις τρεις; … και γιατί με αυτή τη σειρά; Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν συμβαίνει τίποτα άλλο εκτός από ατυχία η τυχαία σειρά χωρίς σκοπό …, τότε πρέπει να υπάρχει ένας καλός λόγος!Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως οι μαύροι μάγοι, μπορούν να έχουν σκεφτεί…..
Ποια είναι η σημασία ενός κεφαλαίου-πρωτεύουσας – Capital;
Ποια είναι η σημασία των αριθμών 3 και 9;
Ποια είναι η σημασία να τις επισκεφτεί αυτές τις πόλεις με αντίστροφη σειρά;Ας δούμε την λέξη Capital …, τι είναι Capital;
Capital / kæpɪtəl
ουσιαστικό
1.η έδρα της κυβέρνησης μιας χώρας ή άλλη πολιτική ενότητα
(ως τροποποιητής): μια πρωτεύουσα
2.
Ο υλικός πλούτος που ανήκει σε ένα άτομο ή σε μια επιχείρηση απο επιχειρησεις …
3.
Οι διαθέσιμες πηγές πλούτου για ή που μπορούν να χρησιμοποιούνται για την παραγωγή περαιτέρω πλούτου, όπως οι βιομηχανικές επενδύσεις πλούτου..-BINGO! Ορισμός αριθμού δύο τα λέει όλα!
-Με την επίσκεψη των 3 Πρωτευουσών …, ο Πάπας είπε συμβολικά σε όλους μας με την επίσκεψη του ότι :
-Επισκέπτομαι όλο τον υλικό πλούτο που ανήκει σε ένα άτομο ή σε μια επιχείρηση των επιχειρήσεων…
-Ο αριθμός τρία αντιπροσωπεύει επίσης την τρισυπόστατη φύση του πνεύματος …, και είναι αυτή η τρισυπόστατη φύση που οι μαύροι μάγοι προσπαθούν να υποτάξουν!
-Πνευμ-νους-σώμα όλα σε ένα! Προκειμένου να ελέγξει ολόκληρο τον κόσμο … και να έχει μαγική ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πάνω του…, οι μαύροι μάγοι πρέπει να ελέγχουν και τα τρία μέρη που δημιουργούν την φύση!
-Ένα παράδειγμα για το πώς ο Πάπας και το Βατικανό σκέφτονται για το θέμα αυτό προέρχεται από αυτό το άρθρο…-Από την ιστοσελίδα: one-evil.org μπορούμε να βρούμε αυτό σχετικά με τη σημασία των Τριών παπικών κορωνών!-
Crown Tiara του Dagon / Μολώχ
symbol_tiara_dagon_vatican
Βασικά δεδομένα Άλλα ονόματα Crown του Βάαλ, τιάρα, Triregnum
Έτος προέλευσης 800 π.Χ. (Βάαλ) Μπάαλμπεκ
1ο Crown 1302 Βονιφάτιος
2η Crown 1481 Sixtus IV
3ο Crown 1537 Paul ΙΙΙ
Φόντο
Το Στέμμα του Βάαλ, επίσης γνωστή και ως η παπική τιάρα και Triregnum είναι ένα τριών επιπέδων διακοσμημένο παπικό στέμμα και είναι το σύμβολο της παπικής κυριαρχίας από τον 16ο αιώνα.
Από τον 16ο αιώνα, έχει εξέχουσα θέση σαν συμβολισμός και οικόσημο του Βατικανού και είναι διπλα συνήθως με τα διασταυρωμένα κλειδιά των απαιτήσεων της αρχής από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου. Κάθε κείμενο ή άλλη δηλωση που λέει ότι το τριών επιπέδων στέμμα είναι παλαιότερο από τον 16ο αιώνα είναι εκ προθέσεως ψεύτικα… και παραπληροφόρηση!
Πριν από τον Πάπα Βονιφάτιο Η (1294-1303) οι αντιπαπες της ρωμαϊκής λατρείας φορούσαν ύφασματα, όχι τα μεταλλικά στέμματα παρόμοια με τους Πέρσες Αρχιερείς του Μίθρα. Ωστόσο, το 1302 ο Βονιφάτιος εκδίδει την περίφημη παπική βούλα Unam Sanctam,η οποία είναι η πρώτη (εταιρία) Trust (ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΡΑΣΤ) υποστηρίζοντας τον έλεγχο για όλο τον πλανήτη και ότι πλέον αποτελεσματικά ο πάπας στέφεται ο «βασιλιάς του κόσμου». Για να το γιορτάσουν τότε , παρήγγειλε ένα επίχρυσο στέμμα σε σχήμα κουκουνάρι, με περίτεχνη βάση .
Το κουκουνάρι είναι ένα αρχαίο σύμβολο γονιμότητας και παραδοσιακά συνδέεται με τον Βάαλ, καθώς και την λατρεία της Κυβέλης.
Το 1ο Crown(Στέμμα) στην γη του Στέμματος (Crown ) — The 1st Crown of Crown Land
Αν και ο Πάπας Βονιφάτιος ήταν ο πρώτος ηγέτης στην ιστορία που δημιούργησε την έννοια του trust στο Βατικανό , δηλαδή το the first Testamentary Trust όπου πλέον μπορεί να δημιουργηθεί περιουσία από κληρονομία διαθήκης ενος θανόντος δεν ήταν αυτός ο οποίος έφερε το δικαίωμα της λεγόμενης ανάμνησης των εδαφών («Για μια διαρκή ανάμνηση.»)…δηλαδή να έχει το δικαίωμα πλέον το Βατικανό και προπαντός ο ποντίφικας να ελέγχει την χρήση γης , να έχει ακίνητη περιουσια κοκ ..Αυτός που το κατάφερε ήταν ο Πάπας Νικόλαος Ε το 1455 ..που με λίγα λόγια έδωσε το δικαίωμα μέσω του Incipit όλοι οι πάπες να έχουν συνέχεια και διαδοχη όχι μόνο στα πνευματικά αλλά και στην περιουσία της γης του στέμματος !!!!..Και αυτό να συμβαίνει στο διηνεκές!!!!! το σύνολο του εδάφους λοιπόν διεκδικείται από το Βατικανό ως «γη του στέμματος».
Αυτό το 1ο Crown αντιπροσωπεύεται από την 1η cestui Que Vie trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί γεννιέται, στερώντας του όλα τα ευεργετικά δικαιώματα πάνω στην γη κατά τη γέννηση.
Το 2ο Crown της Κοινοπολιτείας
Το δεύτερο Crown δημιουργήθηκε το 1481 με την παπική βούλα Aeterni Regis που σημαίνει «Αιώνιο Στέμμα» από τον Sixtus IV είναι μόνο τα 2/3 από τις παπικές βουλες-σφραγίδες ως πράξεις της διαθήκης τραστ.
Αυτή η παπική βούλα που δημιουργήθηκε είναι γνωστή ως το «Στέμμα της Αραγωνίας», αργότερα γνωστό ως το στέμμα της Ισπανίας, που είναι το σύμβολο της υψηλότερης κυριαρχίας και βάζει τον ποντίφικα σαν μόνιμο διαχειριστή στα πάντα για όλους τους ρωμαίικους Σκλάβους . Η Ισπανία έχασε το στέμμα το 1604, όταν χορηγήθηκε στον King James I της Αγγλίας από τον Πάπα Παύλο V μετά την επιτυχή μετάβαση στης «Ένωμενες κορώνες» ή αλλιώς κοινώς πλούτος (common wealth) το 1605 και συνέβη ακριβώς μετά από την τότε false flag επιχείρηση στηνΣυνωμοσία της Πυρίτιδας (Gunpowder Plot)
Το Crown αυτό τελικά το έχασε η Αγγλία το 1975, όταν επέστρεψε στην Ισπανία και το βασιλιά Carlos I, όπου παραμένει εκεί μέχρι σήμερα…
Αυτό το 2ο Crown αντιπροσωπεύεται από το 2ο cestui Que Vie trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί γεννιέται ,με την πώληση του πιστοποιητικού γέννησης του ως ομόλογο ( Bond) στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα της χώρας, στερώντας του την ιδιοκτησία της σάρκας του και καταδικάζοντας το σε διαρκή δουλεία ως ρωμαϊκό πρόσωπο, ή σκλάβο.
Το 3ο Crown της Εκκλησιαστικής θάλασσας
Το τρίτο Crown δημιουργήθηκε το 1537 από τον Paul ΙΙΙ μέσω της παπικής σφραγίδας είναι η τρίτη τελική πράξη διαθήκης για την βούληση ενός Trust διαθήκης, που to trust που έχει συσταθεί είναι για τη διεκδίκηση όλων των «χαμένων ψυχών «, χαμένοι στην θάλασσα -lost to the See. .
Οι Ενετοί βοήθησαν στην δημιουργία του 1ου cestui Que Vie Πράξη του 1540 για να χρησιμοποιηθεί αυτή η παπική βούλα ως βάση της εκκλησιαστικής αρχής του Ερρίκου Η “. Αυτό το στέμμα κρυφά χορηγήθηκε στην Αγγλία κατά τη συλλογή και «την αποκόμιση-ληστεια» των χαμένων ψυχών.
Το Crown χάθηκε το 1815 λόγω της σκόπιμης πτώχευσης της Αγγλίας και χορηγήθηκε στο Temple Bar, η οποία έγινε γνωστή ως Crown Bar, ή απλά το Στέμμα.
Οι Crown Bar-οργανισμός (ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ) έχουν την ευθύνη από τότε να«καρπωθουν» των ψυχών, των χαμένων και των κολασμένων, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρισης και είσπραξης των πιστοποιητικών, βαφτίσια ,και ότι άλλο έγγραφο χρειάζεται (κονόμα) από όλες τις ψυχές που συλλέγονται από το Βατικανό και αποθηκεύονται στα θησαυροφυλάκιό της- πρωτόκολλο κοκ…!.
Αυτό το 3ο Crown εκπροσωπείται από τον 3ο cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί έχει βαπτιστεί ως η χορήγηση του πιστοποιητικού για βαφτίσια από τους γονείς στην εκκλησία !Με απλά λόγια αυτό το χαρτί είναι το δώρο του τίτλου της ψυχής σε έναν άνθρωπο .
Έτσι, όταν κάποιος δεν έχει νόμιμο τίτλο (βαφτιστεί και καταχωρηθεί στα κιτάπια των παπών) δεν έχει νόμιμο τίτλο επί της της ψυχής του, έτσι λοιπόν ένας άνδρας και μια γυναίκα μπορούν να έχουν»νόμιμα» το δικαίωμα να μην θεωρηθούν πρόσωπα αλλά πράγματα , δηλαδή να μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένα πλάσμα χωρίς νόμιμα να κατέχει μια ψυχή. Ως εκ τούτου, ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι σε θέση να επιβάλλει νομότυπα Ναυτικό Δίκαιο κατά αυτών των ανδρών και γυναικών- επειδή μπορούν να αντιμετωπίστουν σαν άψυχα αντίκειμενα-πράγματα σαν το φορτίο που δεν έχει ψυχή….
-Οτιδήποτε γίνεται με την αντίστροφη σειρά …, σημαίνει ότι έχει το νόημα του γύρισε ανάποδα! Ότι νομίζετε ότι είναι το σωστό νόημα …, αυτό το ίδιο νόημα μπορεί μαγικά να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι και οργανισμοί που δεν υπόκεινται στους ίδιους νόμους με εμάς τους ανθρώπους …γιατί απλά μπορούν να επιλέξουν αν είναι άνθρωπος η εμπόρευμα…!
Όποιος έχει φαντασία εδώ μπορεί να κατανοήσει την ύπαρξη τεράστιων εταιριών και ανθρώπων που δεν τους ακουμπά ποτέ ο νομος …των ανθρώπων!
Από την άλλη το θέμα ναυτικού δικαίου και ανθρώπου που είναι εμπόρευμα μπορείτε να το ψάξετε μόνοι σας και εσείς … κοιτάξτε πχ τα χαρτιά που σας δίνουν από την κάθε υπηρεσία … έχουν πάνω το όνομα σας με κεφαλαία ; ….
Είμαστε για το σύστημα δυο κεφάλαια (Capitals) ένα εμπορικό – πράγμα δηλαδή …και ένα Ψυχικό..ον δηλαδή … το εμπορικό δεν έχει καμία σχέση με το ον… και αν μάθεις τον τρόπο αυτό να το διεκδικήσεις πίστεψε με …μόλις ελευθερώθηκες !-Τώρα ίσως κατανοείς γιατί ο Πάπας έπρεπε να επισκεφθεί τις τρεις πρωτεύουσες με αντίστροφη σειρά …, έτσι ώστε να μας δείξει ότι το κεφάλαιο (Capital) δεν σημαίνει ό, τι νομίζετε ότι σημαίνει …, και χρησιμοποιείται εναντίον μας!.-Ψαχτειτε σε αυτή την κατευθηνση αν θελετε να έχετε εργαλεία αύριο οταν θα θελήσουν να σας σκλαβώσουν…που θα θελήσουν να σας επιβάλουν τρόπους και ηλεκτρονικά γκατζετακια…μέσα από νόμους που έρχονται καλπάζοντας…
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΟΥ ..

Stranger..
MΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: