x

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ναι ΡΕ … θέλω μια ΕΛΛΑΔΑ Ελεύθερη – Το Όραμα μιας Νέας Ελλάδας

Ναι ΡΕ … θέλω μια ΕΛΛΑΔΑ Ελεύθερη,
που να κάνουν κουμάντο Έλληνες …. πειράζει ;;
Έεε αν σας πειράζει …. ήρθε η ώρα να πα να πηδηχτείτε !!!!
Πέμπτο Μέρος – 5 από 5 // Το Όραμα μιας Νέας Ελλάδας
Γράφει ο Αυτά ……….
==>> αγάντα και φτάνουμε στο ….. τέλος
ΘΕΛΟΥΤΕ ΟΡΑΜΑ ;; ……… εντάξει ….. ΠΑΡΤΕ ΤΟ !!!
Ζ. Σε σχέση με το Μέσον για την Επίτευξη Ανάπτυξης
Έχοντας δικό μας Εθνικό Νόμισμα και μην επιτρέποντας την αγοραπωλησία του ώστε να αποφεύγονται πιέσεις και κερδοσκοπικά παιχνίδια μπορούμε να προχωρήσουμε σε :
1. Πλήρη Χρηματοδότηση κάθε Αναπτυξιακού Έργου απ” άκρου εις άκρον, έτσι που να γίνει όλη η Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο ….. μα διαλύσουμε τα πάντα και να τα ξαναστήσουμε από την αρχή σωστά ….. ακόμα και τον Παρθενώνα.
2. Μπορούμε να τυπώσουμε όσο χρήμα θέλουμε για εσωτερική ροή, χωρίς κόστος παρά μόνο αυτό του χαρτιού και της εγγραφής μηδενικών σε Υπολογιστές.
3. Και μην μασάτε …. δεν θα υπάρξει κανένας πληθωρισμός όσο υπάρχει ανάπτυξη και παραγωγή.
4. Μέχρι να βαρέσουμε κορυφή μπορούμε να αποφύγουμε και κάθε φορολογία.
5. Όταν η σχέση εργασίας και ανάπτυξης ανατραπεί μπορούμε να αρχίσουμε την απόσυρση επιβάλλοντας μια κάποια φορολογία.
6. Η φορολογία επιβάλλεται μόνο ως έλεγχος της ροής του χρήματος και όχι για να βρει έσοδα το κράτος και να καλύψει τις δαπάνες του, αφού το ίδιο παράγει όσο χρήμα θέλει.
7. Ο Ισολογισμός επιβάλλεται να είναι ελλειμματικός, καθώς αυτό δείχνει ότι το κράτος χρηματοδοτεί την ανάπτυξη και την παραγωγή, ότι φροντίζει οι πολίτες του να ευημερούν.
Η. Σε σχέση με το τρόπο Ανάπτυξης
1. Εθνικοποίηση όλων των Δομών και Υποδομών και πέρασμα στον έλεγχο του κράτους.
2. Έλεγχος των όσων έχουν γίνει μεταβιβάσεων, παραχωρήσεων και ξεπουλήματος των, και όπου βρεθούν παρατυπίες και ενορχήστρωση άμεσο μπαγλάρωμα των υπευθύνων, εκατέρωθεν, χωρίς να καταβληθεί μία, όπου όμως όλα έχουν γίνει καλώς καταβολή του αντιτίμου που έδωσαν οι επενδυτές και όσων άλλων ταυτόχρονα επένδυσαν αφαιρουμένων όμως όλων όσων θα έπρεπε να έχουν καταβάλει ένεκα φορολογίας κερδών, ΦΠΑ κλπ.
3. Η καταβολή του αντιτίμου θα γίνει συν τω χρόνω, καθώς θα αναπτύσσεται η χώρα, με ένα θεμιτό επιτόκιο ή θα χρηματοδοτηθούν εφ” όσον θελήσουν να επιχειρήσουν σε κάποιον άλλο τομέα εξ αρχής.
4. ΟΙ Ξένες επενδύσεις θα γίνονται δεκτές με πλήρη εισαγωγή του επενδυτικού κεφαλαίου, με όρους επανεπένδυσης του μεγαλύτερου μέρους των κερδών και την απασχόληση Ελλήνων εργαζομένων, καθώς και λοιπών όρων – χωρίς εξαιρέσεις.
5. Όλες οι Ξένες επενδύσεις υποχρεωτικά θα γίνονται σε σύμπραξη με Έλληνες, οι οποίοι και θα έχουν πλήρη εποπτεία – το ποσοστό συμμετοχής μπορεί να καθοριστεί ανάλογα με το είδος της εταιρίας και τον χρόνο.
6. Όλες οι επιχειρήσεις θα υποχρεώνονται σε επανεπένδυση μεγάλου μέρους των κερδών και ταυτόχρονα θα απαγορεύεται να γίνει εξαγωγή κερδών άνευ ελέγχου και τούτο μόνο μετά από την πάροδο χρόνου που θα κριθεί απαιτητός για την σταθεροποίηση της οικονομίας.
7. Εταιρίες θα μπορούν να προσφεύγουν επίσης σε χρηματοδότηση από τους πολίτες μέσω προσφοράς μετοχών που θα αγοράζονται μόνο από φυσικά πρόσωπα μέσω καθαρής επώνυμης εγγραφής και υποχρέωσης να κρατηθούν οι μετοχές συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και επαναγορά από την εταιρία σε μία εκ των προτέρων καθορισθείσσα τιμή εάν ο πολίτης θελήσει να απαλλαγεί απ” αυτές δι” οιονδήποτε λόγο.
8. Πλήρης και διαρκής έλεγχος όλων των χρηματοδοτούμενων ή μετοχοποιημένων εταιριών, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα εξαπάτησης και λαθροχειρίας, με επιβολή μεγάλων ποινών μέχρι και πλήρους κατάσχεσης κάθε προσωπικής ή μεταβιβασθείσης περιουσίας – κάτι το οποίο έτσι και αλλιώς θα υφίσταται εξονυχιστικό έλεγχο.
9. Άνοιγμα όλων των τομέων – τέρμα οι συντεχνίες και τα κλειστά επαγγέλματα.
10. Καμμία Ιδέα και Εφεύρεση δεν θα φεύγει έξω – όλες θα χρηματοδοτούνται και θα μπαίνουν σε διαδικασία παραγωγής άμεσα, όλα τα μυαλά της Ελλάδος θα βρουν στήριξη να δημιουργήσουν …. παπάδες.
11. Όσοι εφευρέτες λόγω των μισ-Ελληνικών κυβερνήσεως έφυγαν έξω θα κληθούν να επιστρέψουν και να στήσουν την κεντρική έδρα τους εδώ – εάν εν το μεταξύ δεν ξεπούλησαν ή δέσμευσαν την εφεύρεσή τους.
12. Θα κληθούν όλοι οι Έλληνες επιστήμονες της αλλοδαπής να επιστρέψουν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας
13. Προσωρινά θα εστιάσουμε στις πιο απλές αποδοτικές παραγωγικές διαδικασίες, ώστε να πάρουμε εμπρός γρήγορα. Κατόπιν θα πάμε σε όσο πιο οραματικές μπορούμε.
14. Η Βιομηχανία Στρατιωτικού υλικού θα αναπτυχθεί στο έπακρον σε όλους τους τομείς – σλόγκαν μας το «Αν θέλεις Ειρήνη προετοιμάσου για Πόλεμο», άμεσα η Ελλάδα πρέπει να γίνει όχι μόνον αυτάρκης σε όλα τα πεδία στρατιωτικού εξοπλισμού αλλά να πρωτοπορήσει σε κάθε τομέα του.
15. Ο Ιατρικός τομέας θα γίνει Ολιστικός και προληπτικός και θα ξεφύγει από το δόκανο της συμπτωματολογίας και του πλουτισμού των φαρμακευτικών
16. Για να μην μακρηγορώ …… Δεν θα υπάρξει ούτε ένας τομέας που να εξαιρεθεί από την αναπτυξιακή διαδικασία και χρηματοδότηση – Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Αυτάρκης στα ΠΑΝΤΑ, να μην έχει ανάγκη απολύτως τίποτε από τους άλλους.
Θ. Σε σχέση με Παιδεία – Εκπαίδευση, Μόρφωση και Ανάπτυξη Ταλέντων και Δεξιοτήτων
1. Η Παιδεία θα γίνει απόλυτα Ελληνοκεντρική …. και ότινος αρέσει !!
2. Άμεσα ΟΛΑ τα εγχειρίδια θα αναμορφωθούν με βάσει την Ελληνική Γλώσσα, Ιστορία και Ιδεώδη.
3. Οσονούπω θα ανασυσταθεί η Ελληνική Γλώσσα και θα αποβληθεί πάραυτα κάθε τι ξένο.
4. Το Πλήρες Λεξικό ΟΛΗΣ της Ελληνικής Γλώσσης θα γίνει πραγματικότητα και θα παραδίδεται σε κάθε Ελληνόπουλο άμα την απόκτησην της γνώσεως ανάγνωσης.
5. Το Ίδιο θα γίνεται και με την Πλήρως αποκατεστημένη Ιστορία του Ελληνικού Έθνους εξ υπαρχής εδραιώσεώς του – την πραγματικήν και όχι την κουτσουρεμένη και κάλπικη που προωθεί το κατεστημένο.
6. Η εκπαίδευση που θα προσφέρεται θα είναι εμπειρική όλων των τομέων και όχι αποστηθιζόμενη ή παπαγαλία.
7. Πλέον της Ολιστικά πανεπιστημονικής μορφώσεως …. Θα αναπτύσσεται και θα καλλιεργείται το ενυπάρχον δυναμικό, δεξιότητα και ταλέντο του κάθε παιδιού και θα ωθείτε προς τον συγκεκριμένο τομέα.
8. Εκπαιδευτικοί θα γίνονται μόνον όσοι μπορούν πλέον της μορφώσεως να προσφέρουν ΟΡΑΜΑ στα παιδιά …. αλλιώς σπίτι τους, να κάνουν οτιδήποτε άλλο.
9. Βιβλιοθήκες παντού – έντυπες και ηλεκτρονικές. Όλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις βιβλιοθήκες εφ” όρου ζωής.
10. Εξυπακούεται ότι η παιδεία θα είναι δωρεάν – μόρφωση ανοικτή σε όλους, ο καθένας θα μπορεί να λάβει μόρφωση οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του επιλέξει και σε οποιονδήποτε τομέα – αλλά τα μπακαλόχαρτα τέλος …. Οποιοδήποτε Δίπλωμα θα χορηγείτε μετά από σκληρές εξετάσεις και αποδείξεις εμπειρίας …. και το οποίο θα ανακαλείτε σε κάθε στραβοτιμονιά ….. Συντεχνίες τέλος … πάπαλα.
11. Όλα τα ανώτερα Ιδρύματα θα είναι ταυτόχρονα και ερευνητικά κέντρα – τα πάντα θα είναι ερευνητικά … κανείς δεν θα κωλοβαράει …. θα κρίνονται για το παραγωγικό τους έργο …. να δείξουν αποτέλεσμα …. οι επικεφαλείς δεν θα ξύνουν απλά τα τέτοια τους και μόνο θα απαιτούν.
12. Θα ιδρυθούν κέντρα για την μελέτη, την έρευνα και την εφαρμογή των πάντων, εννοείται ότι προτεραιότητα θα λάβουν οι καίριοι τομείς.
Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρωτοπόρος σε κάθε τομέα – δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει όρια και πήχεις.
Ι. Στρατιωτική υποχρέωση, εκπαίδευση και συμπεριφορά
1. Η Στράτευση θα είναι υποχρεωτική για άπαντες εφ” όρου ζωής, από την γέννησήν του μέχρι του θανάτου του έκαστος Έλλην και Ελληνίδα θα είναι στρατιώτης του Έθνους. Εξυπακούεται βεβαίως ότι οι υπηρεσίες που θα καλείται έκαστος να προσφέρει στην Πατρίδα θα είναι ανάλογες της Ηλικίας, του γένους, της υγείας και των λοιπών κατηγοριοποιήσεων.
2. Η στρατιωτική εκπαίδευση για αγόρια και κορίτσια θα αρχίζει από την ηλικία των τριών ετών …. βαθμιαία θα ξεκινάει από άθληση, Ελληνοκεντρική κατήχηση και θα περνάει σε εκμάθηση πολεμικών τεχνών, απόκτηση εμπειρίας διαβίωσης σε όλα τα είδη φυσικού περιβάλλοντος και θα οριστικοποιείται με την καθαρή στρατιωτική εκπαίδευση – όλοι θα λαμβάνουν τουλάχιστον βασική εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων και επιπλέον γνώσεως και χειρισμού όλων των όπλων.
3. Η εκπαίδευση θα είναι διαρκής …. εφ” όρου ζωής – δεν θα ζούμε βέβαια σε στρατώνες εκτός όσων και για όσο διάστημα λαμβάνουν την οριστική στρατιωτική εκπαίδευση και όσων επιλέξουν τον στρατιωτικό τομέα ….. όλοι οι υπόλοιποι θα λαμβάνουν εκπαίδευση σε μικρά ολιγοήμερα ή και ολιγόωρα εκπαιδευτικά πλαίσια ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε ποτέ να μην επέρχεται αποξένωση από την στρατιωτική γνώση και αγωγή.
4. ΟΛΟΙ θα ορκιζόμαστε πίστη στην Πατρίδα και την ακεραιότητάν της ….. κανείς και για κανέναν λόγο δεν θα μπορεί να παραχωρήσει σπιθαμή ή κυριαρχία επί του Ελληνικού εδάφους …. άπαντες εντέλλονται να εκτελούν επί τόπου, ούτε καν με συνοπτικές διαδικασίες, όσους λιποτακτούν, οπισθοχωρούν, εγκαταλείπουν ή προδίδουν έστω και ένα εκατοστό της πατρίδος ….. όποιοι και όσο ψηλά σε αξίωμα και αν είναι αυτοί – αυτό είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνος.
5. Ουδείς μπορεί να υποστείλλει την Σημαία απ” όπου Ελλάς – οι πραγματικοί Έλληνες δεν υποστέλλουν Σημαία, δεν οπισθοχωρούν, δεν παραδίδονται …. μάχονται μέχρις εσχάτων και είτε νικούν … είτε πέφτουν !!
6. Είναι μέγιστη ατιμία Έλληνες να αφήσουν στα χέρια του εχθρού σύντροφό τους και μάλιστα αιχμάλωτο ή τραυματία στο πεδίο της μάχης, έχουν μέγιστο καθήκον να μην αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός πλέον και οι δυσκολίες προς τούτο είναι ανυπέρβλητες, αλλά και τότε εάν οι ίδιοι δεν είναι σε θέσην να κάνουν χρήση του εγχειριδίου τελευτής, οφείλουν να το κάνουν οι σύντροφοί των παίρνοντας αυτό μαζί των ώστε να το εναποθέσουν στο μνημείο πεσόντων. Εγχειρίδιο τελευτής απαγορεύεται έναντι οποιουδήποτε κόστους να παραμείνει σε χέρια εχθρού, έστω και αν προς στιγμήν πέσουν όλοι και περιέλθουν σε εχθρικά χέρια οφείλουν οι άλλοι Έλληνες έναντι οποιουδήποτε τιμήματος να τα ανακτήσουν.
7. Κάθε Έλλην και Ελληνίς με την ενηλικίωσην των και την αναθηματική ορκωμοσία των εις το μνημείον των Ελλήνων λαμβάνουν το προσωπικόν αυτών Εγχειρίδιον Τελευτής και έγκλειστον θήκην φέρουσα τον ατομικόν οπλισμόν – ξίφος, τόξον, πυροβόλον ή ακτινοβόλο όπλον κλπ., χρήσην των οποίων θα κάνει εις ειδικήν έκτακτον περίστασην καθ” ην δεν θα ημπορεί να λάβει οπλισμόν παρά της εαυτού στρατιωτικής μονάδος.
8. Όλοι οι στρατιώτες υπακούουν στους ανωτέρους των ΜΟΝΟ σε ότι έχει να κάνει με την εκτέλεσην υπηρεσίας και αφού βεβαίως ο ανώτερός των δεν κρύβεται ως χέστης στα μετόπισθεν ή απαιτεί ιδιαίτερες και ξεχωριστές απολαβές έναντι των άλλων και των κατωτέρων σε αξίωμα – αυτές οι λεγόμενες λέσχες αξιωματικών δεν είναι Ελληνικός τρόπος …. οι πραγματικοί και αληθινοί Έλληνες αξιωματικοί ενδιαιτώνται μετά των οπλιτών των… και μάλιστα αφού προηγηθούν οι οπλίτες των ….. αυτός είναι ο Ελληνικός τρόπος και όχι σκουληκιασμένα ρύζια στους φαντάρους και αστακομακαρονάδες σε ασημένια σερβίτσια για τους γαλονάδες …. τούτον είναι απόλυτα βαρβαρικός τρόπος, καμμία σχέση δεν έχει με τα Ελληνικά Ιδεώδη …. όπου όποιος θέλει να είναι ανώτερος και να έχει αξιώματα πρέπει πάντα να είναι και να δίνει το παράδειγμα στους άλλους.
9. Ριψάσπιδες και προδότες της πατρίδος και του Ελληνισμού δεν συγχωρούνται – πάντα θα τους επιφυλάσσεται τέλος μαρτυρικό.
10. Μεγίστη δε ατιμία προσπορίζει στους συντρόφους του, την Ελλάδα και τα Ελληνικά Ιδεώδη, όποιος σε διενέξεις μετά άλλων προβεί σε βιασμό, κακομεταχείριση και πλιατσικολόγηση εχθρικού άμαχου πληθυσμού ή βιασμό, εξευτελισμό και λοιπά αιχμαλώτων ….. η δε ντροπή ξεπλένεται με απογύμνωση παρά των Ελληνικών συμβόλων και εκτέλεση.
Είναι λάθος … μέγιστο λάθος να νομίζετε ότι Ελλάς είναι η μικρή αυτή χώρα που κατοικούμε εμείς σήμερα, και ότι η δόξα και ο σεβασμός προς αυτήν προέρχονται από τα όσα γνωρίζουμε να έχουμε κάνει, από την λειψή ιστορία και τα δυο … χίλια έργα και λοιπά που υπάρχουν.
Η Αρχαϊκή και Κλασσική Ελλάδα και όσα έπραξαν είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά στην πραγματική Ελλάδα.
Η δόξα και ο σεβασμός προς τους Έλληνες, την Ελλάδα και τα Ελληνικά Ιδεώδη είναι Συμπαντικός, οι Έλληνες είναι μια ιδιαίτερη «….» και η πραγματική Ελλάς δεν είναι χώρα αλλά «κατάσταση».
Εμείς εδώ … έστω και αν κάποιοι είμαστε αιματολογικά απόγονοι εκείνων …. δεν είμαστε παρά γυφτάτζουλες … ντροπή και όνειδος …. δεν δικαιούμαστε με τίποτε να λέμε ότι είμαστε απόγονοί των … με τι θράσος λέμε και αποκαλούμε τους εαυτούς μας Έλληνες … πως τολμάμε να βρωμίζουμε μια από τις υψηλότερες αν όχι την υψηλότερη αξία στο σύμπαν ;
Δεν γνωρίζω ….. ΑΑΑΑΑΑΑΑΝ κάποια στιγμή θα είμαστε ή θα γίνουμε άξιοι για κάτι τέτοιο.
Ας το ελπίσουμε !!!
Κ. Εργασία
1. Άπαντες θα έχουν εργασία, κανείς άνεργος. Όλοι θα μπορούν κάπου να εργαστούν είτε στο αντικείμενο που έχουν ιδιαιτέρα κλίση είτε σε κάποιον άλλο τομέα.
Οι δε απολαβές ποτέ δεν θα είναι ευκαταφρόνητες – όλοι θα μπορούν να ζουν άνετα, δεν θα λείπει τίποτε σε κανέναν.
Λ. Στέγη και Περιουσία
1. Όλοι θα έχουν το σπίτι ή το διαμέρισμά των, δημιουργούμενο από τους ίδιους ή παρεχόμενο από το κράτος ή κληρονομούμενο από τους προγόνους των. Ο καθένας θα δύναται να επιλέγει το είδος της οικίας του, τι οποίο ουδέποτε θα αγγίζεται εξαιρέσει περιπτώσεων που προβεί σε πράξεις προδοσίας κλπ.
2. Κάθε οικογένεια θα διαθέτει οικία και εξοχικό της αρεσκείας της εντός των οριζομένων διαστάσεων πάντα και για πάντα αφορολόγητα.
3. Απόκτηση γης, και κτισμάτων πέραν τούτων θα υπόκεινται σε περιορισμούς που θα ορίζονται κάθε εποχή.
4. Απόκτηση άλλων περιουσιακών στοιχείων δεν θα υπόκεινται σε περιορισμούς – ο καθείς θα μπορεί να αυξάνει την περιουσίαν του αναλόγως των ικανοτήτων του και του χρόνου που θα εργάζεται.
Μ. Ασφάλεια και Κοινωνικές Παροχές
1. Ηλεκτρικό, ύδρευση, τηλεπικοινωνίες, ψύξη, θέρμανση θα παρέχονται πλήρως και ελεύθερα σε όλους.
2. Παρομοίως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς διακρίσεις.
3. Θα ορισθεί μια ηλικία στην οποία θα παρέχεται κοινή σύνταξη σε όσους υπερβούν αυτό το όριο χωρίς περιορισμούς στην εργασία εάν το επιλέξουν.
4. Με την υπέρβαση του ορίου αυτού θα μπορούν να παρέχουν κοινωνική εργασία ή να ασχοληθούν με τα χόμπι τους.
Ν. Ενίσχυση Νέων και Δημιουργία Οικογενείας
1. Με την ενηλικίωση των Νέων θα τους παρέχεται ένα χρηματικό ποσό να ξεκινήσουν την ζωήν των χωρίς σκοτούρες.
2. Σε κάθε νέα οικογένεια θα παρέχεται άμεσα οικία αν ήδη δεν έχει ένας εκ των δύο ή δεν επαρκεί για της ανάγκες της οικογενείας.
3. Θα πριμοδοτείται η απόκτηση παιδιών και θα ενισχύεται οικονομικά κάθε οικογένεια.
Ξ. Πλήρης Γενεαλογικός φάκελλος για όλους
1. Θα δημιουργηθεί υπηρεσία γενεαλογικής καταγραφής, θα γνωρίζουμε από που κρατάει η σκούφια του καθενός.
2. Μόνο 100% Έλληνες θα μπορούν να ανέλθουν σε κάποια αξιώματα, αφού βεβαίως θα διαθέτουν και τα ανάλογα προσόντα, ουδείς αλλοεθνής ή εν μέρει Έλλην, θα μπορεί να αναλάβει συγκεκριμένες θέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχουν άλλοι περιορισμοί και διακρίσεις απέναντί του.
Ο. Πλουτοπαραγωγική Εκμετάλλευση
1. Όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές θα αξιοποιηθούν με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
2. Προτεραιότητα θα δίνεται πάντα στην αξιοποίηση υπό του κράτους, υπό των Ελλήνων ακολούθως και τέλος από κοινοπραξιών Ελλήνων και ξένων, αλλά με Ελληνική πάντα επιτήρηση.
3. Συμπαραγωγές με άλλους όπου επιτρέπεται.
Π. Θα Κληθεί κάθε Έλλην
1. Στα αρχικά στάδια θα καλέσουμε κάθε Έλληνα επιστήμονα που βρίσκεται στην αλλοδαπήν να επιστρέψει και να συμβάλλει στην αναδημιουργία του κράτους – όσοι απορρίψουν την έκκληση και δεν ανταποκριθούν θα αποκηρύσσονται και θα διαγράφονται από τα μητρώα των Ελλήνων και θα τους αφαιρείται άμεσα η Ελληνική Υπηκοότης.
2. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου, όσοι την κάνουν πάνω στην αλλαγή περιμένοντας να τα φτιάξουμε και να τα βρουν αυτοί έτοιμα, θα έχουν την αυτή περιποίηση.
3. Παρόμοια θα κληθεί να επιστρέψει και κάθε άλλος Έλλην που το επιθυμεί.
4. Αφού το κράτος στηθεί … όποιος θέλει θα μπορεί να ξενιτευτεί ή και να αποκηρύξει την Ελληνικότητά του, μόνο οι ανερχόμενοι σε αξιώματα θα έχουν περιορισμούς.
Ρ. Για να Αποτρέψουμε … Σχέδια
1. Για να αποφύγουμε να μας την πέσουν …. κατά την διάρκεια ανασύστασης του κράτους θα συνάψουμε αποτρεπτικές συμφωνίες μέχρι να είμαστε πλήρως έτοιμοι για όλα.
Και πολλά …. πολλά άλλα !!
Και όλα αυτά μπορούμε να τα χρηματοδοτήσουμε απλά …. έχοντας Εθνικό Νόμισμα, έτσι που να ζούμε όλοι δημιουργικά και πλουσιοπάροχα, κάτι το οποίο βέβαια το γνωρίζουν όλοι δεν είναι κάτι κρυφό και μαγικό και μπορεί να το έχει όλη η ανθρωπότητα, αλλά κάποιοι οι οποίοι μισούν τους ανθρώπους θέλοντας να έχουν τον έλεγχο έκαναν το Χρήμα από μέσον Ανάπτυξης και Ευημερίας μέσον Θησαυρισμού και καταπίεσης.
*****
Εάν και αφού ξεκινήσουν …. μπουν σε μια ροή και γίνουν αυτά, τότε θα πάμε σε κείνο που έχω υποσχεθεί …. έτσι που η Ελλάδα και οι Έλληνες να επιτελέσουν την Ιερή αποστολή τους.
Εύχομαι η Ελλάδα να είναι αυτή που θα δώσει ξανά το φως και θα ελευθερώσει την ανθρωπότητα.
Εάν και Συνοπτικά …. και ατάκτως ειρημένα και ερριμένα, τα ανωτέρω, ελπίζω να σου έδωσαν μια ιδέα όσων χρείαν έχομεν γενέσθαι !!!
Να “σαι καλά …. σ” ευχαριστώ που είχες το κουράγιο να φτάσεις διαβάζοντας μέχρις εδώ.
Αυτά ……….
Υ.Γ. Πάρτε να έχετε τις Βασικές διατάξεις του Συντάγματος, οι οποίες υπερτερούν κάθε άλλης διάταξης και άρθρου αυτού καθώς και οποιουδήποτε Νόμου έστω και αν τον έχουν ψηφίσει 300 κοπρόσκυλα παμψηφεί.
Διαβάστε, εντρυφείτε και κινηθείτε βάσει αυτών.
Διευκρινίσεις :
1. Τίποτε δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος, παρά μόνο η Βούληση του Λαού
2. Το Σύνταγμα υπερτερεί κάθε άλλου Νόμου
3. Μερικά άρθρα του Συντάγματος είναι Βασικές Διατάξεις και υπερτερούν όλων των άλλων ….
Άρθρo 1 – Βασική Διάταξη
1. To Πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευόμενη Koινoβoυλευτική Δημoκρατία.
2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα.
Άρθρo 2 – Βασική Διάταξη
1. O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας.
Άρθρo 4 – Aτoμικά και κoινωνικά δικαιώματα (Βασική Διάταξη)
1. Oι Έλληνες είναι ίσoι ενώπιoν τoυ νόμoυ.
2. Oι Έλληνες και oι Eλληνίδες έχoυν ίσα δικαιώματα και υπoχρεώσεις.
5. Oι Έλληνες πoλίτες συνεισφέρoυν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλoγα με τις δυνάμεις τoυς.
Άρθρo 14 – Aτoμικά και κoινωνικά δικαιώματα – Έκφραση (Βασική Διάταξη)
1. Kαθένας μπoρεί να εκφράζει και να διαδίδει πρoφoρικά, γραπτά και διά τoυ τύπoυ τoυς στoχασμoύς τoυ τηρώντας τoυς νόμoυς τoυ Kράτoυς.
Άρθρο 120 – Aκρoτελεύτια διάταξη (Βασική Διάταξη)
2. O σεβασμός στo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς πoυ συμφωνoύν με αυτό και η αφoσίωση στην Πατρίδα και τη Δημoκρατία απoτελoύν θεμελιώδη υπoχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπo, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξoυσιών πoυ απoρρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκατασταθεί η νόμιμη εξoυσία, oπότε αρχίζει και η παραγραφή τoυ εγκλήματoς.
4. H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν πατριωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται με κάθε μέσo εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία.
Επίσης κατεβάστε σε pdf (568 ΚΒ) όλο το κείμενο του Συντάγματος από το
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/f3c70a23-7696-49db-9148-f24dce6a27c8/SYNTAGMA1_1.pdf
ώστε να το διαβάσετε και να μπορείτε να ανατρέχετε σ” αυτό ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: