x

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Και τώρα …. τι Κάνουμε ; Κανόνισε… να χάσεις και την τελευταία σου ευκαιρία να αντιδράσεις !!

Ναι ΡΕ … θέλω μια ΕΛΛΑΔΑ Ελεύθερη,
που να κάνουν κουμάντο Έλληνες …. πειράζει ;;
Έεε αν σας πειράζει …. ήρθε η ώρα να πα να πηδηχτείτε !!!!
Τρίτο Μέρος – 3 από 5 // Και τώρα …. τι Κάνουμε ; Κανόνισε ΜΑΛΑΚΑ …… να χάσεις και την τελευταία σου ευκαιρία να αντιδράσεις !!
Γράφει ο Αυτά ……….
==>> άϊντε πάμε ….. τώρα που πήραμε φόρα
Είπαμε ότι σήμερα …. εδώ που έχουμε φτάσει ΑΝ συνεχίσουμε σ΄ αυτόν τον στραβό δρόμο …. δεν έχουμε μέλλον …. η Ελλάδα δεν έχει μέλλον … δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, εκτός και μερικοί θέλουν να εθελοτυφλούν και να πιστεύουν τα παραμύθια των πουλημένων κοπρόσκυλων, ότι δήθεν θα έρθει ανάκαμψη … ως διά μαγείας ….. ή κάποιος καλός θεούλης που δουλειά δεν έχει να κάνει, θα “ρθει να μας σώσει …. επειδή εμείς βαριόμαστε να κουνηθούμε … τα θέλουμε όλα στο πιάτο. Αμ δε όμως …. όλοι αυτοί όσο και να περιμένουν θα μείνουν με την ….. γλύκα και τον χαλκά στο λαιμό τους.
Όλοι εμείς οι άλλοι … οι υπόλοιποι, κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν γίνεται να περιμένουμε να πέσουν ουρανοκατέβατα.
Και δικαίως πολλοί ρωτάτε,
…. τι κάνουμε ;
…. τι πρέπει να αλλάξουμε ;;
…. τι δυνατότητες και προοπτικές υπάρχουν ;;
ΟΜΩΣ …. προτού πάμε στο τι και πως …. θα σε ρωτήσω και εγώ κάτι.
ΕΣΥ …. Έλληνα αναγνώστη …. θέλεις και συ αυτά που θέλω και έγραψα ποιο πάνω;;
…. ΕΙΣΑΙ διατεθειμένος να αλλάξεις, να ξεκουνήσεις, ή απλά θα περιμένεις να τα κάνει ο γείτονας και συ να τα βρεις έτοιμα;;
Εάν τα θέλεις και είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις και να ξεκουνήσεις, εγώ θα σου πω τι μπορούμε να Κάνουμε, τι Λύσεις, τι Δυνατότητες και Προοπτικές υπάρχουν.
Δεν θα σου κρύψω ότι τα πράγματα είναι Δύσκολα, αλλά εάν θέλουμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να Ελευθερωθούμε και να αποκτήσουμε Μέλλον, πρέπει να παλέψουμε, να παλέψουμε σκληρά …. και τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Πάμε λοιπόν βήμα …. βήμα.
Επειδή όμως έχεις δείξει ότι δεν πρέπει να σου έχω καμμιά εμπιστοσύνη ότι μπορείς και θα ξεκινήσεις την αλλαγή κατευθείαν, θα σου δώσω κάτι να πιαστείς ώστε να πας παραπέρα.
Σε λίγο καλώς ή κακώς …. μάλλον πάμε σε εκλογές, αν τα ξεπουλημένα ανδρείκελα δεν τα βρουν μεταξύ τους, ή τα αφεντικά τους δουν ότι τους παίρνει κάτι τέτοιο χωρίς να διακινδυνεύσουν καμμιά ανάποδη.
Όπως λέει το Σύνταγμά μας Άρθρο1-1 έχουμε Δημοκρατικό Πολίτευμα, όπερ τούτο σημαίνει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται Πλειοψηφικά σε σχέση με τους ενεργούς δικαίωμα έχοντας πολίτες. Δηλαδή από τους Εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία του 50+% για να θεωρηθεί ικανή και αναγκαία η επιλογή σε κάθε εκλογική ή δημοψηφισματική διαδικασία ώστε να θεωρηθεί τελεσφορήσασα, εκτός όπου γίνεται διά λόγους υψίστης Εθνικής σπουδαιότητος οπόταν υπάρχει ανάγκη άνω των 2/3.
Κάθε μα κάθε επιλογή, είναι θεμιτή και Νόμιμη ως Πολιτική Πράξη.
Επεξήγηση :
Κάθε επιλογή των ψηφοφόρων, επιλογή του Άλφα, Βήτα … Ωμέγα κόμματος ή Δηλωμένου Συνασπισμού-Συνεργασίας, επιλογή Άκυρου, Λευκού ή Αποχής, παράγει τελέσφορο αποτέλεσμα εάν συγκεντρώσει το 50+1% των εγγεγραμμένων.
Αυτό επιτάσσει η κοινή λογική και το νόημα που έχει η λέξη Δημοκρατία στην Ελληνικήν Γλώσσαν.
Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, πάμε σε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες, μέχρι που να τελεσφορήσει πλειοψηφικό αποτέλεσμα.
Εκ των υστέρων συνασπισμοί, συνεργασίες και λοιπά είναι καταστρατήγηση Πολιτεύματος, Συντάγματος και Βούλησης του Λαού.
Εξ αυτού καταλαβαίνετε ότι, το σύνολο σχεδόν των Μεταπολιτευτικών Κυβερνήσεων ήσαν και είναι Παράνομες και Αντισυνταγματικές – κρατήστε το θα μας χρειαστεί παρακάτω.
Βεβαίως ο Πολιτικός και Νομικός κόσμος, αυτό το έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και έπραξε κατά το δοκούν.
Λαμβάνει το αποτέλεσμα όχι επί των Εγγεγραμμένων αλλά ούτε καν επί των Ψηφισάντων.
Πετάει έξω την ΑΠΟΧΗ, τα ΛΕΥΚΑ και τα ΑΚΥΡΑ και βγάζει ποσοστά επί των υπολοίπων.
Βέβαια δεν νομίζω να είναι κανείς τόσον βλαξ ώστε να νομίζει ότι και αυτό γίνεται σωστά, χωρίς μαγείρεμα, έχουμε πολλάκις δει τον τραγέλαφο που παρουσιάζει το Υπουργείο, όπου οι εγγεγραμμένοι έφτασαν πολλές φορές να αγγίζουν το σύνολο του πληθυσμού, ή όπου επί εγγεγραμμένων πχ. 200 ψηφίζουν 250 και λαμβάνουν ο Α-180, ο Β-120 και ο Γ-70 σύνολο 370, οπότε το μαγείρεμα πάει σύννεφο και μεις χορεύουμε στο πανηγύρι της τρελής. Ή το άλλο που ορκίζεται κυβέρνηση με Ενδεικτικά Αποτελέσματα, αυτό και αν είναι από τα άγραφα.
Ή φτιάχνουν κυβέρνηση με μετεκλογικές διαδικασίες – στον ούρλο τους δηλαδή εσύ Μαλάκα Λαέ.
Ας μην πάμε μακριά, θα σου παραθέσω τα αποτελέσματα από την εκλογική διαδικασία της 25ης Γενάρη του 2015, φέτος – αντιγράφω τα νούμερα από την σελίδα του Υπουργείου.
Εγγεγραμμένοι – 9.911.415
Απείχαν – 3.580.709
Μετείχαν – 6.330.786
Άκυρα – 114.703
Λευκά – 34.809
Έγκυρα – 6.181.194
ΣΥΡΙΖΑ – 2.246.064
ΑΝΕΛ – 293.371
Τα υπόλοιπα τα παραλείπω – δεν μας ενδιαφέρουν εδώ.
Όπως βλέπεις το ποσοστό αυτών που Απείχαν άγγιξε το 36.13% και ξεπέρασε κάθε άλλο.
Συνεστήθη δε Κυβέρνηση τελείως Αντισυνταγματικά – δεν είχε προαναγγείλει την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην συνέχεια μας κυβέρνησαν δηλαδή δύο απο-κόμματα που έλαβαν
• επί των Εγγεγραμμένων 22.66% το 2.96% σύνολο = 25.62%
• επί των Μετεχόντων 35.48% συν 4.63% σύνολο = 40.11%
• και επί των λογιζομένων Εγκύρων 36.34% συν 4.75% σύνολο = 41.09%
Όπως λοιπόν βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη από το τέλος Γενάρη έχεις μια ΑντιΣυνταγματική και Παράνομη Κυβέρνηση – μια κυβέρνηση που πήρε μόλις το 25% του ποσοστού των Ελλήνων ψηφοφόρων, ΑΝ λέω Αν το πήρε και αυτό.
Για ποια Δημοκρατία λοιπόν μιλάμε ;;
Για ποια Δημοκρατία μας ζαλίζουν τα ούμπαλα ;;
Αυτό που γίνεται είναι η απόλυτη Καταστρατήγηση της Βουλήσεως του Λαού.
Στέλνουν στον αγύριστο το Άρθρο 1-1 του Συντάγματος
Πάει στο διάολο και το 1-2, το θεμέλιο της Λαϊκής Κυριαρχίας
Έεε το 1-3 το στείλανε ακόμη πιο μακριά, όχι παίζουμε …. άκου λέει απαίτηση «Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα» – εδώ ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας
Ακόμα Νομίζεις ότι έχεις Συνταγματικά Νόμιμες Κυβερνήσεις που εργάζονται για σένα και όχι για την πάρτη τους και τ” αφεντικά τους ;;
Ακόμα νομίζεις ότι δεν είναι ΟΛΟΙ το ίδιο, ότι όλοι δεν υπακούουν στο ίδιο αφεντικό :
Ακόμα νομίζεις ότι κάποιοι διαφέρουν ;
Ότι έφτασαν εκεί χωρίς να περάσουν από κάποια σκοτεινά κέντρα και να υπογράψουν ότι θα είναι πάντα στα τέσσερα και ότι θα κάνουν πάντα ότι τους λένε χωρίς να βγάζουν κιχ ;;
Πάμε παρακάτω.
Τι λοιπόν μπορούμε να κάνουμε σε δεδομένη εκλογική διαδικασία ;
1. Θα Συνιστούσα επαναλαμβανόμενη ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ, ποσοστό που δεν θα μπορεί να μαγειρευτεί, Αποχή που να ξεπερνάει το 70-80 τοις %, έτσι που να αναγκαστούν να πηγαίνουν σε επαναλαμβανόμενες εκλογές.
2. Μια άλλη περίπτωση είναι αυτό να γίνει με ΛΕΥΚΟ στα ίδια ποσοστά.
Βέβαια δεν ελπίζω ούτε ότι ΕΣΕΙΣ θα πράξετε κάτι τέτοιο σ” αυτό το Ποσοστό, ούτε ότι οι Πολιτικάντηδες θα το λάβουν υπ” όψιν τους – όπως δεν έλαβαν έστω και το κουτσό ΟΧΙ του ΙΟΥΝΗ που το “στρεψαν σε ΝΑΙ.
Τι προσδοκώ λοιπόν να γίνει από ένα μεγάλο ποσοστό ΛΕΥΚΩΝ ή ΑΠΟΧΗΣ ;;
Απλά πράγματα – Να αποφασίσουν κάποιοι άνθρωποι να βγουν μπροστά και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους …. αφού πλέον θα έχουν ερείσματα στον Ελληνικό Λαό.
Μην πεταχτείτε να πείτε γιατί δεν βγαίνουν τώρα ….. πως ρε λεβέντες ;
Με σας να τραβάτε το πετσάκι σας, χωρίς να θέλετε να ξεκουνήσετε από τον καναπέ σας και να σηκωθείτε τουλάχιστον όρθιοι ;;
Πως έχετε δείξει και δηλώσει ότι θέλετε κάτι τέτοιο, ότι θέλετε αλλαγή ;
Αυτό λοιπόν ΠΡΟΣΔΟΚΩ με ένα μεγάλο ποσοστό Λευκών ή Αποχής !!!!
Και να είστε σίγουροι ότι ΑΝ το κάνετε …. αυτοί που πρέπει θα βγουν μπροστά και θα αναλάβουν να οδηγήσουν την Ελλάδα ξανά ψηλά.
Ας δούμε και κάποιες άλλες εκδοχές.
Βέβαια κάτι θα μπορούσε να γίνει και με ομαδικές αγωγές που θα κατατίθονταν στα Δικαστήρια όλης της χώρας, αυτό όμως θέλει χρήμα και τρέξιμο.
Θα έλεγα να συσταθεί μια ομάδα με Νομικούς για να προσβάλλει όλο αυτό το πανηγύρι τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Διεθνή δικαστήρια – αυτό βέβαια θέλει λεφτά, γνώσεις και τρέξιμο, κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάποιος πολίτης μόνος του, οπότε και δεν … το βλέπω.
Και όμως σήμερα το πρωί 25/08 ρίχνοντας μια ματιά σε κάποια Μπλογκ που είχα καιρό να επισκεφτώ είδα ότι μερικές τέτοιες κινήσεις έχουν ήδη γίνει από κάποιους ομοεθνείς μας – περισσότερα λίγο πιο κάτω.
Το ΆΛΛΟ θα ήταν να ανανήψει ένας Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και να τους Μπαγλαρώσει όλους πάραυτα όταν θα πηγαίνουμε στην εκλογική διαδικασία – αλλά αυτό και αν είναι όνειρο θερινής νυκτός σε θερμοκρασία βρασμού.
Θα περίμενε επίσης κανείς, αυτό να το κάνουν οι Στρατολουλούδες όπως έχουν ορκιστεί, κάτι τέτοιο όμως σημαίνει τέρμα οι μίζες και η λούφα – αυτό και αν δεν το βλέπω με τίποτα.
Και πάμε στο τελευταίο:
ΕΣΕΙΣ …… όλοι εμείς, να πάρουμε τα στηλιάρια, τις κουμπούρες και να ορμήσουμε και να μην αφήσουμε τίποτε όρθιο …… να τους κρεμάσουμε όλους στο Σύνταγμα.
Και αν ορμήσουμε να είστε σίγουροι ότι θα το βάλουν όλοι στα πόδια … γιατί είναι κόττες.
Αφού όλοι οι εντεταλμένοι για την διατήρηση και υπεράσπιση του Συντάγματος (Κοινοβούλειο, Πρόεδρος Δημοκρατίας, Δικαστικό Σώμα, Σώματα Ασφαλείας και Στρατός) έχουν πέσει στα τέσσερα και γλείφουν κώλους, εναπόκειται πλέον σε ΟΛΟΥΣ εμάς να αποκαταστήσουμε την Νομιμότητα και να πάρουμε την Πατρίδα και την Τύχη της στα χέρια μας, ΟΠΩΣ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ με την Διάταξη του ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ του 120-2,3,4 ΟΡΙΖΕΙ και ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ.
ΑΝ δεν σηκωθούμε να το κάνουμε είμαστε ….. ΠΡΟΔΟΤΕΣ, χειρότεροι από τους παραπάνω κατσαπλιάδες καθόσον αυτοί το κάνουν για μικρές ή μεγάλες απολαβές ….. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ από καθαρή ΒΛΑΚΕΙΑ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και ένα σωρό άλλα, αφού αφήνουμε όλα αυτά τα κοπρόσκυλα να μας βυθίζουν στην ανέχεια και την μιζέρια, να μας πουλάνε σκλάβους !!!
Θα πει κανείς …. περιμένω αλήθεια να γίνει κάτι τέτοιο ;;
Σίγουρα ΟΧΙ ….. καθόσον ξέρω τι Κοπρίτες είστε, αλλά είπαμε εδώ θα πούμε αλήθειες, όσο και αν πονάνε.
Ξέρω ότι δεν πρόκειται να αφήσετε τον καναπέ …. θα περιμένετε να το κάνει ο γείτονας.
Δεν θα ξεκολλήστε το βλέμμα σας από το καρότο και το κόκκαλο που σας κουνάνε και να κοιτάξετε εμπρός.
Δεν θα αφήσετε την σιγουριά της δουλικής μιζέριας για να σηκώσετε ανάστημα, θα μείνετε σκυμμένοι στα τέσσερα γλείφοντας και εκλιπαρώντας λίγα αποφάγια.
Μάθατε και σας άρεσε τόσο πολύ να είστε γιουσουφάκια που σας τρομάζει να γίνετε Ελεύθεροι Άνθρωποι.
Τρέμετε στην ιδέα να είστε Υπεύθυνοι για το Μέλλον το Δικό σας και των Παιδιών σας, θέλετε άλλοι να αποφασίζουν για σας.
Και αν βγάζετε καμμιά κορόνα είναι μόνο επειδή κάποιο κομμάτι σκατό κόλλησε στο λαιμό σας.
ΌΛΟΙ εσείς αυτό είστε ….. και κείνοι πραγματικά που δεν ανήκουν σ” αυτό το χάλι είναι λίγοι να πάρει ο διάλος πολύ λίγοι – λέτε αν ήταν πολλοί να είμαστε σ” αυτήν την κατάντια ;;; Δεν το νομίζω !!!
ΑΛΛΑ μην το παίρνετε κατάκαρδα …. είπαμε εδώ θα πούμε Αλήθειες και μόνο Αλήθειες, αν αυτό που είμαστε δεν μας αρέσει …. να ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν …. να αλλάξουμε και να τα αλλάξουμε ΟΛΑ.
Είπαμε ….. Προσδοκώ μεγάλο ποσοστό Αποχής και Λευκών ….. μήπως και κωλώσουν λίγο οι οσφυοκάμπτουλες και ….. μπας και αποφασίσουν επιτέλους αυτοί που είναι Ικανοί και Άξιοι να βγουν μπροστά.
Αν ούτε και αυτό μπορέσετε να κάνετε ….. τότε αξίζετε να πάτε στον διάολο !!!
Εεέη ΕΣΥ εκεί που ξεροχασμουριέσαι …. μην νομίζεις ότι έχεις πολύ καιρό για να το σκεφτείς
….. μετά τα καλυβιώτικα αγγούρια που ήδη σου έχουν έτοιμα για αμέσως μετά τις εκλογές, αν είπαμε γίνουν, άλλα πιο χοντρά σου ετοιμάζουν καθώς ο Διατροφικός Κώδικας και η Ατζέντα-21 πρέπει σε λίγο να εφαρμοστούν παντού, γι” αυτό έγινε ο ΕΜΣ και ακολουθούν
…. TTIP (Διατλαντική Ένωση) μην απατάσαι καμμία ουσιαστική σχέση δεν έχει με εξ-ομαλοποίηση Δασμών, ελέγχων εμπορίου και λοιπά, ΑΛΛΑ σε κάνει σκλάβο των Πολυεθνικών και δεν θα μπορείς να πεις κουβέντα
….. έεε και επί θύρας το όργανο επιβολής τουλάχιστον στας Ευρώπας – οσονούπω η σύσταση Ευρωστρατού …. μπαμ και κάτω λέμε …. εκτός πια και είσαι τόσο Μαλάκας που νομίζεις ότι αυτό θα γίνει για την προστασία σου,
….. και έπονται περισσότερα (πχ. έλεγχος διαδικτύου – οπότε πάπαλα η πληροφόρηση, τέτοια άρθρα πλέον ούτε στο όνειρό σου, άσε που θα μας μπαγλαρώσουν όλους μέσα … αλλά δεν θα υπάρχει και περίπτωση να περάσει οτιδήποτε αντισυστημικό … άρθρο … μπλογκ )
ΛΟΙΠΟΝ
Κανόνισε ΜΑΛΑΚΑ …… να χάσεις και την τελευταία σου ευκαιρία να αντιδράσεις !!
Μετά …. και να ξυπνήσεις κάποια στιγμή …. θα πρέπει να χύσεις πολύ αίμα για να καταφέρεις κάτι …. αν το καταφέρεις.
Γκέκε ;;
Λοιπόν ….. μην κουνηθεί κανείς παλουκωθείτε εκεί που είστε, συνεχίζουμε …..
===>> συνέχεια στο Τέταρτο Μέρος – 4 από 5 // Περί Οικονομίας – Χρήματος & τα Πρώτα Βήματα για την Αποκατάσταση και Εδραίωση μιας Νέας Ελλάδας
Αυτά ……….

Δεν υπάρχουν σχόλια: