x

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ναι ΡΕ … θέλω μια ΕΛΛΑΔΑ Ελεύθερη – Περί Οικονομίας – Χρήματος & τα Πρώτα Βήματα για την Αποκατάσταση και Εδραίωση μιας Νέας Ελλάδας

Ναι ΡΕ … θέλω μια ΕΛΛΑΔΑ Ελεύθερη,
που να κάνουν κουμάντο Έλληνες …. πειράζει ;;
Έεε αν σας πειράζει …. ήρθε η ώρα να πα να πηδηχτείτε !!!!
Τέταρτο Μέρος – 4 από 5 // Περί Οικονομίας – Χρήματος & τα Πρώτα Βήματα για την Αποκατάσταση και Εδραίωση μιας Νέας Ελλάδας
Γράφει ο Αυτά ……….
==>> πάμε …. συνεχίζουμε
Σας φαντάζομαι να κουνάτε πέρα-δώθε τα κλούβια σας κεφάλια απορώντας πως ακόμη και ΑΝ Αναλάβουν Ικανοί και Άξιοι θα μπορέσουν να Σώσουν και να Ορθοποδήσουν την Ελλάδα.
Έχω πει πολλά αρκετές φορές ….. δεν πειράζει να κάνουμε μια σούμα.
Πάμε ρε μίζεροι κιοτήδες.
Αλλά πριν ας πούμε λίγα λόγια περί Οικονομίας και Χρήματος.
Έτσι μπας και ξεστραβωθείς και αρχίσει να παίρνει στροφές το κλούβιο σου κεφάλι.
Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά μεταξύ ενός κράτους και μιας εταιρείας, επιχείρησης, οικογενείας ή προσώπου, αυτό είναι και η διαφορά μεταξύ Μάκρο και Μίκρο-οικονομίας.
Όλοι αυτοί, δηλαδή οι εταιρίες, οι επιχειρήσεις, οι οικογένειες και τα πρόσωπα πρέπει να κάνουν σωστό κουμάντο, να ελέγχουν και να προσαρμόσουν τα έξοδα και τα έσοδά τους, έτσι ώστε τα δεύτερα να είναι πάντα ίσα ή περισσότερα από τα έξοδα, ούτως ώστε να έχουν ανάπτυξη και καλή εξέλιξη-πορεία.
Για ένα κράτος το οποίο εκδίδει-παράγει μόνο του το Νόμισμά του (από αέρα κοπανιστό) δεν υπάρχει καμμία τέτοια ανάγκη εκτός πια και έχει παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα ή είναι υποτελές σε κάποιον άλλον ο οποίος εκείνος πλέον κάνει κουμάντο και διαχειρίζεται το όλο θέμα – καλή (μάλλον κακή) ώρα όπως είναι σήμερα πλέον η Ελλάδα.
Δηλαδή όταν από ανεξάρτητο κράτος-οντότητα περιπίπτεις σε εξαρτημένη, όπως είμαστε εμείς ως φυσικά πρόσωπα.
Ένα ανεξάρτητο κράτος-οντότητα που εκδίδει μόνο του το Νόμισμά του, και δεν το δεσμεύει-εξαρτά από κάπου ή κάτι, αλλά το παράγει από αέρα, τότε δεν έχει ποτέ μα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, του να έχει δηλαδή ισοσκελισμένο ή πλεονασματικό προϋπολογισμό, και ουδέποτε βεβαίως θα πτωχεύσει.
Αντιθέτως όμως από την στιγμή που περιπίπτει σε εξαρτώμενο ή δεσμεύει και εξαρτά το Νόμισμά του από κάτι, τότε κλάφτα Χαράλαμπε, αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί σε κάμψη ή σε χρεοκοπία.
Τώρα ανακύπτει και ένα άλλο θέμα.
Αυτό έχει σχέση με το ως τι θα επιλέξει, ένα ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος που εκδίδει μόνο του το Νόμισμά του, να δει-χειριστεί το Χρήμα.
Δύο τρόποι υπάρχουν.
Ο ένας είναι να το χρησιμοποιήσει ως «Μέσον» Συνεννόησης και Συνδιαλλαγής, δηλαδή εργαλείο Παραγωγής, Ανάπτυξης και Ευημερίας, καθιστώντας δηλαδή αντίκρισμα του Χρήματος ακριβώς αυτό, την παραγωγή, το προϊόν.
Ο έτερος, ως «Αντικείμενον» Αγοραπωλησίας και εργαλείο Ελέγχου, Εξουσίας και Αποθησαυρισμού-Πλουτισμού, και πιο είναι κυρίως το μέσον αποθησαυρισμού; χρυσός, διαμάντια κλπ. που καταχωνιάζονται σε σεντούκια.
Στην πρώτη περίπτωση το χρήμα είναι «Μέσον», οπότε χρησιμοποιείται.
Στην δεύτερη περίπτωση είναι «Αντικείμενον», οπότε φυλάσεται.
Στην πρώτη περίπτωση επειδή βλέπει το χρήμα ως «Μέσον» Συνεννόησης και Συνδιαλλαγής, εκδίδει μπόλικο χρήμα και χρηματοδοτεί κάθε τι που μπορεί να δημιουργήσει Παραγωγή και να φέρει Ανάπτυξη.
Δηλαδή εκδίδει χρήμα μέχρι του σημείου της Πλήρους Απασχόλησης, όπου και μέχρι του σημείου αυτού δεν υπάρχει καν θέμα φορολόγησης των πολιτών. Δηλαδή μέχρι η κατάσταση να φτάσει στο σημείο κορεσμού, το οποίο είναι το σημείο της Πλήρους Απασχόλησης, μπορεί και πρέπει να εκδίδει χρήμα. Όμως με το που θα φτάσει σ” αυτό το σημείο επιβραδύνει και αρχίζει να αφαιρεί, να αποσύρει χρήμα, οπότε τότε επιβάλλει μια κάποια φορολογία ώστε να μην επέλθει πληθωρισμός.
Όσο το χρήμα κυκλοφορεί και διοχετεύεται σε παραγωγικές διαδικασίες, χωρίς να μένει στάσιμο-αποθησαυριζόμενο και δεν εννοώ την απλή αποταμίευση που εν ευθέτω χρόνω θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο λόγο-έργο, δεν υπάρχει θέμα πληθωρισμού. Πληθωρισμός επέρχεται μόνον όταν υπάρχει υπερπληθώρα στάσιμου χρήματος και δεν υπάρχει παραγωγή, προϊόν, προσφορά, αλλά τουναντίον έλλειψη προϊόντων, οπότε οι τιμές εκτινάσσονται στα ύψη, ή υπερκαλυφθεί η Απασχόληση οπόταν αυτό οδηγεί σε υπερπροσφορά μη απορροφούμενης παραγωγής-προϊόντων που με την σειρά του οδηγεί σε μείωση της απασχόλησης και λοιπά και λοιπά.
Βεβαίως δεν τίθεται καν θέμα το κράτος να έχει έσοδα για να καλύψει τις ανάγκες και τα έξοδά του, αφού μπορεί να εκδώσει-τυπώσει όσο χρήμα θέλει. Η μόνη περίπτωση να αποτύχει η διαδικασία είναι αντί το χρήμα να κυκλοφορεί και να διοχετεύεται στην παραγωγή, να καταχωνιάζεται κάπου αποθησαυριζόμενο, που σημαίνει ότι αφήνεται η κατάσταση ασύδοτη χωρίς έλεγχο.
Ας πούμε σαν παράδειγμα – δίνει αβέρτα κουβέρτα χρηματοδότηση χωρίς να ελέγχει αν γίνονται τα έργα που θα παράξουν προϊόντα ή αν το χρήμα μένει στην εσωτερική αγορά ή οι επιτήδειοι το βγάζουν με βαλίτσες στο εξωτερικό, που στην ουσία αυτό μας οδηγεί στην δεύτερη περίπτωση.
Στην δεύτερη περίπτωση επειδή βλέπει το χρήμα όχι σαν «Μέσον» Συνδιαλλαγής αλλά σαν «Αντικείμενον» Αγοραπωλησίας, και εργαλείο Ελέγχου και Εξουσίας, και το αποθησαυρίζει, τότε το χρήμα αντί να κυκλοφορεί και να δημιουργεί ανάπτυξη και παραγωγή, αποσύρεται και καταχωνιάζεται κάπου ή επιβάλλεται συνεχής και δυσβάσταχτη φορολογία, οπότε δημιουργείται έλλειψη χρήματος – η στραβή ηλίθια αντιμετώπιση που οδηγεί σε μιζέρια τον Λαό, την οποία μόνο μία κακεντρεχής διοίκηση θα σκεφτόταν, μια διοίκηση που μισεί και θέλει να εξοντώσει και να τυραννήσει τον λαό της, διαλύοντας τα πάντα, ή στην περίπτωση που αυτό εκδίδεται από έναν ΞΕΝΟ ο οποίος απλά θέλει να Ελέγχει ή να ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ τον Λαό και να ζει από τον κόπο του.
Στην πρώτη περίπτωση δηλαδή έχουμε κίνηση-ροή χρήματος, ενώ στην δεύτερη περιορισμό και έλλειψη. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.
Εφ” όσον λοιπόν εξαρτήσουμε το χρήμα μόνο από την παραγωγή και όχι από κάτι άλλο δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Όταν ένα κράτος είναι σε ύφεση τότε είναι όχι μόνον αναγκαία, αλλά υπερεπείγουσα ανάγκη να πέσει χρήμα στην αγορά ώστε να επέλθει τόνωση της οικονομίας.
Βεβαίως το ΧΡΗΜΑ δεν είναι ανάγκη να είναι καν χαρτί, κάλλιστα μπορεί να είναι μηδενικά σε κάποιον Υπολογιστή, απλώς η έκδοση χρήματος σε χαρτί διευκολύνει τις συναλλαγές μας, τουλάχιστον ακόμη σήμερα. Αύριο-μεθαύριο όταν ο κόσμος δικτυωθεί πλήρως αν το επιλέξουμε, μπορούμε άνετα να πάμε σε άϋλη μορφή χρήματος, και ο τρόπος που θα το κάνουμε δεν έχει καμμία σημασία και τούτο είναι ανεξάρτητο από τσιπαρίσματα και εξουσιαστικό έλεγχο, δηλαδή δεν είναι το όργανο αλλά το πως θα το χρησιμοποιήσουμε.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, ώστε να έχετε μια ιδέα περί Οικονομίας και Χρήματος, για να μην πιάνεστε κορόϊδα από κάποιους εξυπνάκηδες.
Προχωράμε …..
Λέμε τώρα …. έστω βρέθηκαν αυτοί που θα ηγηθούν …. και μετά ;
Τι θα κάνουν ;
Πως θα αλλάξουν την κατάσταση και θα σώσουν την Ελλάδα ;
Ας τα δούμε κατά τομείς ….. !!!
Πολλά από αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω εννοείται ότι θα πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα.
Α. Σε σχέση με Εσωτερική διαδικασία και Έλεγχο
1. Σύλληψη και μάντρωμα πάραυτα όλων όσων ήσαν εντεταλμένοι να διαφυλάξουν το Σύνταγμα και δεν το έκαναν, με ταυτόχρονη δέσμευση κινητής και ακίνητης περιουσίας των, όση είναι στο όνομά τους και όση έχουν περάσει ή μεταβιβάσει σε δικά τους πρόσωπα.
2. Ο Στρατός στο δρόμο, να ψάξει και αφού βρει κάθε Λαθρομετανάστη, άμεση απέλαση όλων όσων είναι μεταξύ 17-50 ετών και δεν έχουν παιδιά, οι υπόλοιποι γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και ανήμποροι περιορισμό σε κάποιο χώρο μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην χώρα τους και τότε βουρ πίσω.
3. Κλείσιμο Συνόρων και προειδοποίηση ότι ουδείς παράνομος μετανάστης θα γίνεται δεκτός, σε ισχύ διαταγή επί τόπου εκτελέσεως όσων το παραβιάζουν από μέσα ή από έξω.
4. Πλήρης Έλεγχος Τηλεπικοινωνιών, ΜΜΕ, Λιμανιών, Αεροδρομίων, ΔΕΗ, ΝΕΡΟΥ και λοιπών Αναγκαίων στο κοινωνικό σύνολο.
5. Στοπ και ανάληψη ελέγχου σε όλα τα όργανα (όπως ΤΧΣ κλπ) τα συσταθέντα από Ε.Ε., Τρόϊκα, ΕΜΣ
6. Έλεγχος και εποπτεία διαμοιρασμού των αποθεμάτων διατροφής με επιβολή απολύτου παγώματος των τιμών …. προς τα πάνω.
7. Επιβολή Στρατιωτικού Νόμου – απαγόρευση απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων.
8. Άμεσο κλείσιμο Στοών, «Οργανισμών», «Λεσχών», «Ινστιτούτων», ΜΚΟ και λοιπών συμπαρομαρτούντων.
9. Κλείσιμο όλων των οργανισμών που κωλοβαράνε από τον καιρό του Δράμαλη ακόμα.
Όλα αυτά πρέπει να γίνουν ώστε να μπορέσει να μπει σε κίνηση η διαδικασία αλλαγής της κατάστασης.
Β. Σε σχέση με Νόμισμα και Οικονομία
Διάβαζε λοιπόν, πως θα τα βγάλουμε πέρα, και θα επιστρέψουμε σε Εθνικό Νόμισμα και Ανάπτυξη.
1. Στάση και Παύση Πληρωμών (προς ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΜΣ κλπ.)
2. Άμεση Εθνικοποίηση Τραπεζών (ΤτΕ και Εμπορικών)
3. Άμεση Σύσταση και Δημιουργία 3-τραπεζών – Κεντρικής Τράπεζας που θα εκδίδει το Νόμισμα και θα χειρίζεται τις συναλλαγές με το εξωτερικό, μία Αναπτυξιακή με σκοπό την χρηματοδότηση με μηδενικό επιτόκιο, Δημιουργίας επιχειρήσεων, ερευνών και έργων, και μία Καταθετική όπου οι πολίτες θα δύνανται να αποθέτουν τις οικονομίες τους και να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και αυτή με μηδενικό επιτόκιο.
4. Έλεγχος Διακίνησης Κεφαλαίου (χωρίς παραθυράκια)
5. Δημιουργία αποθεματικού (αποθεματικό ΤτΕ, Χρυσός, υπόλοιπα τραπεζών)
6. Έκδοση Εθνικού Νομίσματος (Δραχμή – ο Χολαργός έχει τις μήτρες ή τις πούλησε 😉
7. Το Νόμισμα να είναι μέσον Ανάπτυξης και Παραγωγής και όχι μέσον Αποθησαυρισμού.
8. Σταθερή Ισοτιμία και απαγόρευση αγοραπωλησίας του Εθνικού Νομίσματος
9. Καθολική Απόσυρση όλων των λοιπών Νομισμάτων με την Κυκλοφορία του Εθνικού Νομίσματος
10. Άμεση και πλήρης χρηματοδότηση παραγωγικών και αναπτυξιακών έργων (με το Εθνικό Νόμισμα) και κυρίως της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής.
11. Έκδοση Χρυσού Εθνικού Νομίσματος (βασισμένο σε κοιτάσματα ορυκτών, αερίου και Υδρογονανθράκων)
12. Αγοραπωλησία μικρού μέρους του Χρυσού Εθνικού Νομίσματος (Χ.Ε.Ν.)
13. Κεφαλαιοποίηση κερδών ανατίμησής του Χ.Ε.Ν.
14. Απαγόρευση του Χρηματιστηριακού τζόγου.
15. Το υπάρχον Χρήμα (αποθεματικό και κεφαλαιοποίησης από Χ.Ε.Ν.) καθώς και όσο εισρεύσει από τουρισμό, ναυτιλία και λοιπά είναι αρκετό για να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες εισαγωγής ιατροφαρμακευτικού υλικού, πετρελαιοειδών και ειδών τεχνολογίας.
16. Από Αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα έχουμε επάρκεια γύρω στο 90 και βάλε τοις %, το δε υπόλοιπο μπορούμε να το καλύψουμε με ανταλλαγή των πλεονασμάτων μας.
– Αυτό θα μας πάρει με σκληρή δουλειά γύρω στους 5-μήνες για να μπούμε σε ρέγουλα
– Στο Χρόνο επάνω όλα θα έχουν στρώσει και η ανάπτυξη θα έχει ξεκινήσει.
– Στα Δύο χρόνια θα έχουμε αποκτήσει πλήρη αυτάρκεια εξαιρέσει τεχνολογικών τομέων.
– Σε μια 5ετία η Ελλάδα θα είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου.
Γ. Σε σχέση με Αποκατάσταση Συντάγματος, Ομαλότητος και Απόδοσης Δικαιοσύνης
1. Μετά την Σύλληψη, Προσαγωγή σε Δίκη για Εσχάτη Προδοσία (Προέδρου Δημοκρατίας, Βουλευτών, Ανωτάτων Δικαστικών, Ανωτάτων Αξιωματικών, Γραμματέων Υπουργείων, Τραπεζιτών, Διοικητών Οργανισμών και όσων άλλων προκύψει ή έχουν περάσει από τις ανωτέρω θέσεις και αξιώματα).
2. Αναζήτηση και απόδοση ευθυνών για όλα τα πεπραγμένα προς κάθε κατεύθυνση ιδίως όσων είχαν δημόσια λειτούργημα, και όσων δι” οιονδήποτε λόγω με πράξεις ή παραλήψεις έβλαψαν το δημόσιο και τους πολίτες.
3. Ακύρωση ΟΛΩΝ των Παράνομων και Αντισυνταγματικών Μέτρων, Νόμων και Φόρων
4. Απαλοιφή από το Σύνταγμα Εμβόλιμων Αντισυνταγματικών Διατάξεων-Άρθρων
5. Εφαρμογή του Συντάγματος Ισόνομα προς κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις.
6. Τέλος η Μονιμότητα στο Δημόσιο, και μόνο οι αναγκαίοι και για όσο καιρό πληρούν τα εχέγγυα, με την δαμόκλειο σπάθη της υπευθυνότητας και καθαρότητας να επικρέμαται επί των κεφαλών τους.
7. Όποιος ασκεί εξουσία ή δημόσιο λειτούργημα θα υφίσταται συνεχή έλεγχο και θα πρέπει να δίνει λόγω για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του – τέρμα η ασυλία και τα συντεχνιακά κουκουλώματα.
8. Πλήρη αποκατάσταση της Δημοκρατίας όπου θα γίνεται σεβαστή μόνο η πλειοψηφική υπέρβαση του 50+ % όλων των επιλογών (και Αποχής, Λευκών, Ακύρων) επί των δικαιουμένων ψήφου.
– Όταν επέλθει ομαλότητα και η χώρα μπει σε τροχιά ανάπτυξης θα συζητήσουμε για την Αλλαγή του Πολιτεύματος, ώστε να πάμε σ” έναν τύπο όπου θα μειώσουμε στο ελάχιστο ή τελείως την πιθανότητα παρεκτροπών και καταστρατήγησης – προκρίνοντας ένα 3πλού ή 5πλού τύπου, εφαρμόζοντας απόλυτο και πλήρη έλεγχο επί των πραχθέντων όσων ασκούν δημόσιο λειτούργημα ή εξουσία.
Δ. Σε σχέση με το Χρέος, Συμφωνίες, Συνθήκες και Συμβάσεις
1. Μετά την Στάση και Παύση Πληρωμών (προς ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΜΣ κλπ.),
Δήλωση Άμεσης Αποχώρησης από την Ε.Ε. και καταγγελία της Παρανόμου και Αιόλου Συστάσεως της Ε.Ε. και των Οργάνων αυτής, λόγω της συμμετοχής στην Σύστασήν της, της Ιδιωτικής Εταιρίας Bundesrepublik Deutschland GmbH, αντιπροσωπεύουσα ένα υποτιθέμενο και ανύπαρκτο κράτος (Γερμανία).
2. Αυτό μας δίνει το Δικαίωμα να καταγγείλουμε την Ε.Ε. ως προϊόν Διαπλοκής έχουσα σκοτεινόν σκοπόν – Χειραγώγησης και Εξαπάτησης των Λαών της Ευρώπης.
3. Δήλωση μη Αναγνώρισης Όλων των Συμφωνιών και Δανείων με την Ε.Ε. και τα Όργανά της.
4. Καταγγελία αυτού στους Λαούς της Ευρώπης και της Υδρογείου.
5. Καταγγελία του Δηλούμενου Χρέους ως προϊόν Ληστρικού Σχεδίου εξυφασμένου μεταξύ των μεγαλοτραπεζιτών και των Κυβερνητών των διαφόρων κρατών.
6. Απόδειξη ότι τα διάφορα όργανα της Ε.Ε. ήταν σε σύμπραξη και γνώση των αλχημιστικών μαγειρευμάτων με σκοπό να μεταφορτώσουν Παράνομο Χρέος στις πλάτες των Λαών της Ευρώπης.
7. Πλήρης Λογιστικός Έλεγχος του Χρέους
8. Καταλογισμός ευθυνών (σε εντοπίους και ξένους παράγοντες)
9. Απόδειξη της Χειραγώγησης και της Ληστρικής επιδίωξης υπό των Δανειστών
10. Απόδειξη του Παρανόμου και του μη Βιώσιμου του Χρέους
11. Αποκάλυψη του Εντεταλμένου Ληστρικού Σχεδίου
12. Απόδειξη της Γνώσεως και Συμπράξεως των Δανειστών
13. Έλεγχος όλων των Συμβάσεων, Έργων, Αγορών κλπ. και Αναζήτηση των Μιζών
14. Απόδειξη ότι όλα τα υποτιθέμενα αερο-δάνεια απλά μετακύλησαν ως κέρδη στα χέρια τραπεζιτών χωρίς να προσφέρουν ανάσα ζωής στις χώρες.
15. Δεν χρειάζεται να ζητήσουμε κούρεμα του Χρέους, μπορούμε να το στείλουμε μια και καλή στον αγύριστο ως αποτέλεσμα Παρανομίας και Ληστρικού Σχεδίου.
16. Έ και να τρίψουμε επιτέλους στην μούρη εκείνων (άλλα όχι όλων γιατί υπάρχουν και κράτη που φεσώθηκαν για να στηρίξουν την Λαμογιά των Δανείων) πχ. Γερμανίας, Αυστρίας, Γαλλίας, Ολλανδίας κλπ. που οι Οίκοι αξιολόγησης τους κατατάσσουν στις πρώτες κατηγορίες και που λαμβάνοντας φτηνά δάνεια, μας τα πάσαραν με επιτόκιο 4 και παραπάνω φορές μεγαλύτερο από αυτό που υποτίθεται πλήρωναν -αν και όλα αυτά πολλές φορές ήταν απλά αέρας κοπανιστός- βγάζοντας Δισεκατομμύρια στην καμπούρα των Ελλήνων, ώστε να σταματήσουν να μας κουνούν το δάχτυλο, και να τους δείξουμε εμείς τα πέντε.
17. Λόγω του ότι οι Κυβερνήσεις της Ελλάδος ήταν παράνομες και αντισυνταγματικές λόγω καταστρατήγησης των βασικών άρθρων του Συντάγματος και του Πολιτεύματος της Δημοκρατίας και διότι ουδέποτε ερώτησαν τον Ελληνικό Λαό ή και έγραψαν την βούλησήν του στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και ένεκα ότι ουδέποτε ετήρησαν τους κανονισμούς και υπέγραψαν παρανόμως συμβάσεις και δάνεια αυτά ο Ελληνικός Λαός τα θεωρεί ως μηδέποτε γενόμενα, δεν τα Αποδέχεται και τα Καταγγέλλει ενώπιον όλων των Λαών της Οικουμένης, ως Ενορχηστρωμένο Σχέδιο Εγκληματικών Συμμοριών, ζητών την απόδοση και καταλογισμόν ευθυνών εις όλους τους μετέχοντας, εγχωρίους και εξωχωρίους παράγοντες, οργανισμούς και πρόσωπα.
Ε. Σε σχέση με το Γερμανικό Δάνειο και τις Πολεμικές Αποζημιώσεις.
1. Ένεκα του ότι η Γερμανία, παράνομα δεν έχει συσταθεί ως κράτος έστω και αν παρήλθαν 60 έτη από την λήξη του 2ΠΠ, αλλά χειραγωγείται και εκμεταλλεύεται ένα τμήμα της (αυτό που σήμερα λέμε Γερμανία καθώς ελλείπουν τμήματα του πάλαι ποτέ 3ου Ράϊχ) μέσω της σύστασης μιας Ιδιωτικής ΕΠΕ της Bundesrepublik Deutschland GmbH, που προσπορίζεται τον πλούτο και αφαιμάζει τον κόπο των Γερμανών, θέτοντας προσκόμματα και κωλυσιεργώντας στην ανασύσταση του Γερμανικού κράτους και την υπογραφή ειρήνης μεταξύ των εμπολέμων του 2ΠΠ, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε ούτε το Γερμανικό Δάνειο, ούτε τις Πολεμικές Αποζημιώσεις παρ” αυτών, μέχρις ότου επέλθει η ανασύσταση του Γερμανικού κράτους και υπογραφεί συνθήκη ειρήνης μεταξύ μας.
2. Όμως μέχρι να συμβεί αυτό, μπορούμε να τα απαιτήσουμε από εκείνους που εκμεταλλεύονται την Bundesrepublik Deutschland GmbH και προσπορίζουν κέρδη από τον κόπο των Γερμανών – δηλαδή ΗΠΑ και ΑΓΓΛΙΑ.
ΣΤ. Αποκατάσταση Αδικιών, Μεροληψίας, προστατευτικών εξαιρέσεων κλπ.
1. Καθώς γενικά οι τράπεζες έχουν τύχει εξαιρέσεων της φορολογίας και έχουν δεχθεί ανακεφαλαίωση Δισεκατομμυρίων, θα γίνει απόλυτος έλεγχος που πήγαν τα λεφτά και θα απαιτηθούν οι όποιες ελλείψεις ή καταστρατηγήσεις από όσους τα έλαβαν και από την προσωπική και μεταβιβασθείσσα περιουσία των κατά καιρούς διοικητών.
2. Επίσης θα απαιτηθεί ο φόρος που έπρεπε να έχει καταβληθεί και θα ασκηθεί δίωξη για σύσταση ληστρικής ομάδας, το βασικό άρθρο 4 λέει ότι όλοι είναι ίσοι και θα πρέπει να αποδίδουν το κατά δύναμην και όχι να τυγχάνουν ευνοϊκών απαλλαγών.
3. Το ίδιο θα απαιτηθεί από όλους όσους έτυχαν τέτοιων απαλλαγών, με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων)
4. Το ίδιο θα επιβληθεί σε εταιρίες Ελλήνων και Ξένες, Τράπεζα της Ελλάδος, Εφοπλιστές, ΚΙΣ κλπ.κλπ. με άμεση Δέσμευση προτού να την κοπανήσουν αλλά και συνέχεια κατόπιν κυνήγημα στο εξωτερικό για σύσταση Εγκληματικών Οργανώσεων και Ξέπλυμα μαύρου Χρήματος.
5. Το ίδιο θα γίνει με όλους όσους τα άρπαξαν χοντρά να κάνουν έργα και δεν έκαναν τίποτε ή τα έκαναν μισά και βεβαίως θα αναζητηθούν και οι υπερβάσεις παρομοίως.
Είπαμε δεν θα πηδήξει … κουνούπι.
Σημείωση :
1. Στις 15/7 εδώ στα Κατοχικά σε σχόλιο μου στο άρθρο
» Η Γερμανία έσκαψε τον τάφο της και φαίνεται ότι αρχίζει η κηδεία »
http://katohika.gr/2015/07/η-γερμανία-έσκαψε-τον-τάφο-της-και-φαίν/.html
Ανέφερα ότι η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά Ιδιωτική εταιρεία Bundesrepublik Deutschland GmbH, και τι αυτό συνεπάγεται για μας και όλη την Ευρωζώνη.
Ανατρέξτε στο συγκεκριμένο σχόλιο και διαβάστε τι έγραψα.
Στις 22/7 ο φίλος Γιάννης Μασσέλος ανήρτησε άρθρο στο http://iriwolf.blogspot.gr/ για το συγκεκριμένο θέμα.
Το άρθρο έπαιξε και εδώ στα Κατοχικά.
http://katohika.gr/2015/07/αποκάλυψη-σοκ-ακυρα-ολα-τα-μνημονια/.html
Στο άρθρο του αυτό απεκάλυψε ότι πρωτοπόρος στο θέμα αυτό ήταν η Βενετία Κάντζια και έδωσε το κείμενό της
https://bloggingvsmanipulation.files.wordpress.com/2012/03/germaniko.pdf
Το κείμενο αυτό δεν ήταν στα υπ” όψιν μου.
Σήμερα 25/08 όπως είπα πιο πάνω, έκανα μια γύρα σε μερικά Μπλόγκ.
Παρακινήθηκα από μια ανάρτηση της 23/08 (επαναδημοσίευση για την ακρίβεια) που είδα στο http://oimos-athina.blogspot.gr/ η οποία φιλοξενούσε άρθρο της Βενετίας Κάντζια. Έε αυτό έγινε αφορμή να φάω όλο το πρωινό μου ανατρέχοντας σε άρθρα της εν λόγω κυρίας, τα οποία κατά μία περίεργη σύμπτωση δεν είχα υπ” όψιν μου και τα οποία πηγαίνουν πίσω στο 2010, χώρια του ότι είδα ότι έχει προβεί και σε κατάθεση μηνυτηρίου αναφοράς στον Άρειο Πάγο από τον Απρίλη του 2014, αφήστε δε που όλο αυτό το διάστημα από το 2010, έχει κάνει μια τεράστια εκστρατεία ενημέρωσης και μεταφράσεων επί του θέματος της Γερμανίας – καλό είναι να ανατρέξετε και να μάθετε περί όλων αυτών.
Οπότε και αναρωτήθηκα …. καλά ρε παιδιά εγώ που έβοσκα ….. και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα ;;
Βεβαίως και ξέρω τι και πως με κράτησε μακριά από αυτήν την πληροφόρηση …. αλλά είναι να απορεί κανείς πως και δεν πήρα είδηση τίποτε ενώ οι αναρτήσεις έδιναν και έπαιρναν σε διάφορα Μπλογκς.
Από εδώ λοιπόν, οφείλω να ευχαριστήσω (έστω και μεταχρονολογημένα) την Βενετία που της ανήκει μέχρι στιγμής απ” όσο γνωρίζω η πρωτοπορία αποκάλυψης του θέματος στον Ελληνικό χώρο.
Όλοι εμείς οι υπόλοιποι γνωρίζοντες ή μη γνωρίζοντες την εργασία της, απλά ανακινήσαμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι εκ νέου το θέμα, κάτι το οποίο είδα ότι είχε γίνει επανειλημμένα από τον Γενάρη και μετά.
Κατόπιν αυτού απένειμα στον εαυτό μου το παράσημο της ανοιχτής παλάμης …. οπότε πλέον είμαι και επίσημα παρασημοφορημένος …… όχι παίζουμε …. λοιπόν μόκο γατάκια !
Άντε να γελάσουμε και λίγο ….. που ξέρεις …. μπορεί να μας έλθει και κάνα άλλο ντουβάρι κατακέφαλα.
2. Επίσης πάλι στις 15/7 εδώ στα Κατοχικά σε σχόλιο μου στο άρθρο
» To Plan B της Αριστερής Πλατφόρμας: Έφοδος στο Νομισματοκοπείο – Έκδοση εθνικού νομίσματος »
http://katohika.gr/2015/07/to-plan-b-της-αριστερής-πλατφόρμας-έφοδος-στ/.html
έδωσα τον τρόπο για το πως μπορούμε ακίνδυνα να πάμε σε Εθνικό Νόμισμα.
Ανατρέξτε στο συγκεκριμένο σχόλιο και διαβάστε τι έγραψα.
Λοιπόν σηκωθείτε για κατούρημα και ξανά ….. στην θέση σας !!!
Προχωράμε ….. άντε να δούμε που θα το φτάσω !!!
===>> συνέχεια στο Πέμπτο Μέρος – 5 από 5 // Το Όραμα μιας Νέας Ελλάδας
Αυτά ……….

Δεν υπάρχουν σχόλια: