x

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Δύο εκπληκτικά άρθρα για την υγεία μας - Διαβάστε τα με μεγάλη προσοχή

Πώς ξεχωρίζουμε την γνήσια κανέλλα Κεϋλάνης από την cassia;

Μπορούμε να περιορίσουμε την υψηλή συγκέντωση κουμαρίνης; 
Ναι. Οι ευεργετικές ουσίες της κανέλλας είναι διαλυτές στο νερό. Η κουμαρίνη δεν είναι κι έτσι μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν ρίχνοντας ζεστό νερό σε ένα από τα γνωστά χάρτινα φίλτρα όπου έχουμε βάλει κανέλλα αντί για καφέ.
 

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (ακόμη και σε ελληνικά μελισσοκομικά μπλογκς) ένα πραγματικά εντυπωσιακό άρθρο για τις ευεργετικές επιδράσεις της χρήσης μελιού μαζί με κανέλλα στον ανθρώπινο οργανισμό.


Το άρθρο κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις 17 Ιανουαρίου 1995  στο World News, ένα περιοδικό του Καναδά και έκτοτε έχει γίνει άπειρες φορές copy-paste σε πολλές ιστολίδες υγιεινής διατροφής και εναλλακτικών θεραπειών.

Η συνέχεια  εδώ

-------------------------------------------

-------------------------------------------

Ο ζεόλιθος, ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού μας. Αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας βαρέα μέταλλα και τοξίνες, βοηθά στην εξισορρόπηση του pH – αλκαλοποίηση, συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης, κτλ

 

Η συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: