x

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

"Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ"


Αγαπητοί φίλοι και φίλες 

Ξαφνικά όλοι μα όλοι , σύσσωμοι οι πολιτικοί , δημοσιογράφοι , καθηγητές Πανεπιστημίου , δικηγόροι Ποινικολόγοι , συνδικαλιστές κλπ , "δημοκράτες" όλοι τους , ανακάλυψαν , ότι "όλα τα εγκλήματα στη χώρα μας" τα διέπραξε η εγκληματική οργάνωση "Χρυσή Αυγή".

Με αρχιεγκληματία τον Μιχαλολιάκο , υπαρχηγό τον Παπά , και πρωτοπαλίκαρα τους Λαγό, Κασιδιάρη , Παναγιώταρο, Μίχο και κάποιους άλλους .

Τώρα το αντιληφθήκαμε , και μέσα σε λίγες ώρες Δικαστές , Αστυνόμοι κλπ συνέλαβαν , δικάσαν και καταδικάσαν τα "φαιδρά" αυτά πρόσωπα . Εισαγγελικές παραγγελίες γράφτηκαν στο πόδι,εντάλματα τυπώθηκαν αμέσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν όλες οι συλλήψεις. Γιατί , είχαν την υπόνοια ότι κάποιος από αυτούς θα διέφευγε στο εξωτερικό; Αυτοί μόνοι τους παραδόθηκαν οι περισσότεροι . Γιατί αυτό το σόου , ποιόν εξυπηρετεί , τι θέλουν να μας πουν . Τελικά όμως , έστω και έτσι το έγκλημα έλαβε τέλος στη χώρα μας και η κοινωνία επανήλθε στους υγειής ρυθμούς της .

Από τούδε και στο εξής , οι Ελληνες θα μπορούν :

Α. Να απολαμβάνουμε την ασφάλεια που μας παρέχει το κράτος μας.Τέρμα οι συναγερμοί , τα αμπαρωμένα σπίτια , τα κλειδαμπαρωμένα μαγαζιά μας . Τέρμα οι προστασίες της νύχτας , τα ναρκωτικά , τα όπλα , τέρμα κάθε φόβος σου Ελληνα . Η Χρυσή Αυγή που τα έκανε όλα αυτά είναι φυλακή !

Β. Οι μισθοί , οι συντάξεις, τα ταμεία τα ασφαλιστικά , τα επικουρικά κλπ θα επανέλθουν αμέσως στα 2.500 ευρώ . Ειδικά τα Σώματα ασφαλείας , καθαρά πλέον από Χρυσαυγίτες , θα φτάσουν μισθολογικά τα 5.500 οι απλοί αστυφύλακες με προσαύξηση 1.000 ευρώ για κάθε βαθμό . Και επειδή δεν θα έχουν και δουλειά να κάνουν , οι μισοί θα είναι σε μόνιμη άδεια και οι άλλοι μισοί θα "εξυπηρετούν" Βουλευτές , υπουργούς , αρχηγούς κομμάτων κλπ ξέρετε , ψώνια , κομμωτήριο , μασάζ οι γυναίκες τους κλπ. Τα ΚΑΠΗ θα κλείσουν άμεσα και θα επιτάξουν το HILTON και το ΚΑΡΑΒΕΛ , το ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ , και το RESORT ΛΑΓΟΝΗΣΙ , στα οποία και θα μετεστεγαστούν άμεσα όλοι οι συνταξιούχοι που είναι στα ΚΑΠΗ.

Γ. Η ανεργία θα πέσει κάτω του 5% και θα διατηρηθεί απλώς για να μην ντρέπεται η υπόλοιπη ΕΕ . Και για τους λίγους αυτούς άνεργους , το επίδομα θα πάει στα 11.000 ευρώ , γιατί αλλιώς θα βρουν και αυτοί δουλειά και χαθήκαμε !! Και για την προηγούμενη κατάντια του 31% ανεργία φυσικά η εγκληματική Οργάνωση "Χρυσή Αυγή" ήταν υπεύθυνη . Τώρα που είναι όλοι στα κάγκελα , αμέσως θα αποκατασταθεί η εργασία.

Δ. Η φορολογία θα πάει στο 6% στις επιχειρήσεις , 3% στους Ιδιώτες και οι εισφορές στο ΙΚΑ στο 2%. Ο ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ) θα γίνει προαιρετικός με εισφορές 200 ευρώ ετησίως και ο ΤΗΡΕΣΙΑΣ θα καταργηθεί αμέσως . Περιττό να σας πω πως για όλα τα προηγούμενα η εγκληματική Οργάνωση ήταν υπεύθυνη . Τώρα όμως , με αυτούς φυλακή , το κράτος θα λειτουργήσει όπως πρέπει .

Ε. Οι Τράπεζες θα κλείσουν όλες με τη σημερινή τους μορφή , τα δάνεια θα χαριστούν όλα , και να νέα σχήματα θα λειτουργούν ως "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ " όπου με μια απλή αίτηση , χωρίς όνομα κάν , θα χορηγούν αμέσως 100.000 ευρώ και απεριόριστη εκταμίευση αν δώσεις το μικρό σου όνομα . Φυσικά και στην προηγούμενη κατάσταση η "ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ" ευθυνόταν για όλα . Αποδεδειγμένα όλα τα κεφάλαια τα έπερναν οι ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ και τα έκαναν χρυσό .

ΣΤ. Ξεχάστε Τρόϊκες και κουραφέξαλα . Μέρκελ, Σόϊμπλε και λπ . Ούτε για διακοπές στη Μακρόνησο δεν θα έχουν δικαίωμα να έρθουν . Τι νέα και παλιά μέτρα βρε κουτοί ; Τώρα που οι ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ είναι φυλακή ; Τέρμα όλα αυτά .

Ζ. Οι φίλοι μας , τα αδέρφια μας , οι σωτήρες μας , Αλβανοί , Πακιστανοί , Αφρικανοί και όλοι οι λαοί του κόσμου , δεν θα σκυλοπνίγονται πλέον στους ωκεανούς . 150 ιδιωτικά αεροσκάφη συν το Πρωθυπουργικό , θα πετούν 24 ώρες το 24 ωρο , σε όλα τα γειτονικά κράτη , θα περισυλλέγονται και θα επαναλειτουργήσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ αεροδρόμιο , όπου θα προσγειώνονται, και με πολυτελή τουριστικά λεωφορεία θα μεταφέρονται σε άλλα πολυτελή ξενοδοχεία όπου θα διαμένουν για τουλάχιστον 5 χρόνια δωρεάν και αφού θα τους χορηγείται αμέσως οριστική διαμονή και ιθαγένεια και εκλογικά δικαιώματα , θα μπορούν να επιλέξουν και ένα σπίτι από τα 2.700.000 απούλητα και κατεσχεμένα (από τους παλιό Έλληνες) σπίτια που υπάρχουν διαθέσιμα . Τόσο ξύλο που έχουν φάει από τους ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ , άδικα , οι καημένοι και λίγα θα τους παρέχουμε . Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι ; Για μια παλιοκάμερα που δεν την έδινε εκείνος ο οικογενειάρχης Έλληνας που ήθελε να τραβάει βίντεο τα παιδάκια του . Τι το θες ρε φουκαρά το βίντεο ; Εδώ τα αδέρφια μας σου ζητήσαν την βιντεοκάμερα και ΕΣΥ τους αρνήθηκες ; ¨Η για τις χιλιάδες τσάντες , πορτοφόλια , μπιζού που πουλάν έξω από τα μαγαζιά των χαμένων των εμπόρων , που πληρώνουν ενοίκια , προσωπικό , φόρους κλπ . Η για όλη την Αθήνα , ΤΙς ΠΛΑΤΕΊΕς ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ κλπ φταίνε αυτοί . Τώρα όμως που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει ; Όλα θα γίνουν σαν πρώτα .

Η. Ολοι οι νέοι και οι νέες , επιστήμονες , εργάτες , αλλά και μετανάστες , θα επιστρέψουν πίσω στη χώρα μας με απολαβές όσα ακριβώς λαμβάνουν στην αλλοδαπή και Μάλιστα προσαυξημένη κατά 50% . Τώρα το εμπόδια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υπάρχει πλέον . Γιατί και για τη μετανάστευση η Χ Α φταίει .

Θ. Δεν συζητάμε για νοσοκομεία , πανεπιστήμια κλπ . Θεωρείστε το δεδομένο . Δωρεάν υγεία , παιδεία και μάλιστα επιδοτούμενες . Αρρώστησες 5.000 ευρώ , βαριά 150.000 ευρώ και διαμονή σε λουξ σουίτες . Ποια ράντζα και αναμονές 2 χρόνια στον ΕΟΠΥ κλπ κλπ . Αυτά από σήμερα είναι παρελθόν . Πέρασες Πανεπιστήμιο , 300.000 η οικογένεια και 100.000 ευρώ ο φοιτητής για τα πρώτα του μικροέξοδα . Δωρεάν βιβλία , δωρεάν διαμονή , σίτιση και πολλά άλλα . Ηθελαν οι άνθρωποι αλλά η Εγκληματική Οργάνωση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ δεν τους άφηνε . Τώρα πλέον δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ι. Σημείωση , θα απελευθερωθούν όλοι οι φυλακισμένοι , για να κάνουμε χώρο για τους ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ . Ετσι θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη .

Κ. Θα δοθούν αμέσως συντάξεις ως αντιστασιακοί , σε όλους τους συντρόφους του ΠΑΜΕ , στους κουκουλοφόρους των Εξαρχείων και σε όλο ανεξάρτητα το ΚΚΕ . Δικαιώθηκαν οι άνθρωποι . Διερευνάται και η δυνατότητα , όμοια σύνταξη να λάβουν και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ . Θα δούμε .

Λ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ .

Είδατε αγαπημένοι μου φίλοι . Τίποτε δεν ήταν βρε . Απλώς δεν ξέραμε ποιος έφταιγε για όλα τα δεινά της χώρας μας και για τον σφαγιασμό του λαού μας τα τελευταία χρόνια . Γίναμε δυστυχισμένοι , χωρίς αξιοπρέπεια , χάσαμε τις αξίες μας , χάσαμε το σεβασμό από ολόκληρο τον κόσμο . Μα έλεγα και εγώ , τόσα χρόνια εμείς οι Ελληνες τις Γερμανίδες τουρίστριες , τις κατα....εξυπηρετούσαμε , τις Σκανδιναβές , τις των Κάτω Χωρών και γενικά καμία κοπέλα Ευρωπαία δεν έφευγε χωρίς χαμόγελο στα χείλη για την χώρα της , πως άλλαξαν ξαφνικά τα πράγματα και δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστούς να μας βλέπουν τώρα . Τι; για λίγα δανικά ψωροευρώ να χαλάσει τέτοια σχέση αγάπης ; Τελικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ έφταιγε και εκεί . Διαπιστωμένο και ομολογημένο . Αυτοί φταίγαν για όλα .

Ρώτησα ένα φίλο μου τον Σωκράτη , μήπως θυμάται καθόλου τι ήταν αυτός ο Σωκράτης στην αρχαιότητα . Άγαλμα μου απάντησε . Σωστό τον βρήκα . Μα τι στο διάβολο άλλο θα μπορούσε να ήταν. Βουβό και άλαλο άγαλμα . Ή κανένας κοπρίτης , ψιλοανώμαλος τενεκές ξεγάνωτος , ανάξιος λόγου . Καθόταν κάτω λέει από ένα πλάτανο και λέγανε μαλακίες με κάτι άλλους ομοίους του . Κάποιοι τον ονόμασαν δάσκαλο και εμπνευστή του δημοκρατικού πολιτεύματος . Αλλά τι να είναι αυτή η Δημοκρατία άραγε ; Μήπως είναι αυτή που μπορεί ο καθένας να εκφράζεται ελεύθερα , ότι και αν πρεσβεύει ; Μπά , Κουραφέξαλα . Διδάσκουν και όλα τα ξένα Πανεπιστήμια τα λεγόμενα τους , αυτουνού , κάποιου άλλου τέτοιου , Πλάτωνας νομίζω και άλλων πολλών τέτοιων . Στο τέλος τον κατάλαβαν ΚΑΙ αυτόν ότι μάλλον λαμόγιο ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΗΣ ήταν και στη φυλακή τον χώσαν και του δώσανε να πιεί ληγμένο Γκραν Μαρνιέ(έτσι λέγαν το κόνιο τότε) και πέθανε .Προσπάθησαν και κάποιοι μαθητές του να τον ελευθερώσουν , αλλά αρνήθηκε γιατί πίστευε στις αποφάσεις του Δημοκρατικού Πολιτεύματος . Από τότε με έγκυρες πληροφορίες υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ .

Μέλος υπήρξε και αυτός ο γέρος από την Πελοπόννησο , κάποιος Θόδωρος ..κάτι . Φυλακή και αυτός . Και πολλά άλλα μέλη αυτής της εγκληματικής Επαναστατικής Οργάνωσης κατέληξαν έτσι .

Τι δίκαιο Κράτος ρε φίλοι μου είναι αυτό που είχαμε και έχουμε . Φτου του μην το ματιάσουμε .

Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι . Η Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 , ημέρα γενεθλίων του μεγάλου γιου μου Θράσου , αποτελεί και αφετηρία για το ξημέρωμα της ΝΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , της χώρας που σέβεται τους θεσμούς της , τους νόμους της , τους πολίτες της , της χώρας που αρχίζει να αναπτύσσεται , να δημιουργεί , να αναγεννιέται . Περήφανος πλέον ως ΕΛΛΗΝ θα πάω για ύπνο ήρεμος , χαλαρός και ευτυχισμένος .

Ποτέ δεν ήμουν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ . Ποτέ δεν υποστήριξα αυτό το ακραίο πολιτικό κόμμα . Πίστευα και πιστεύω πως αποτελούσε πάντα την ακραία αντίδραση και όπως ποτέ δεν υπήρξα και κουμουνιστής δεν υπήρξα και ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΗΣ . Κατατάσσω τον εαυτό μου στον κεντροδεξιό δημοκρατικό χώρο .

Ποιος την έφτιαξε αυτή τη Χ Α αγαπημένοι φίλοι . Ποιος την μεγάλωσε , ποιος την θέριεψε , ποιόν βόλευε και την ανεχόταν ; Ποιος την προέβαλε πρωί μεσημέρι βράδυ και έφτασε στο σημείο , ο κάθε Έλληνας που αδικούνταν να λέει την φράση «Έρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζεται» . Θυμάστε πότε το έλεγε αυτό ο Έλληνας πολίτης; Το έλεγε στις εφορίες που τον καταληστεύουν και του κατασχέτουν τον μισθό , τη σύνταξη (που πρώτα την έχουν εξαφανίσει ) , στο ΙΚΑ που τον αγνοούν , δεν τον περιθάλπουν , δεν του δίνουν φάρμακα , δεν του κλείνουν ραντεβού , δεν δεν δεν , σε όλο το Δημόσιο τομέα που τον έχουν διαγράψει κανονικά από όλες τις λίστες . Το λέει όταν ακούει για το χορό των εκατομμυρίων επιδοτήσεων και δανεικών και αγύριστων στα κόμματα , για το μαύρο χρήμα που γεύονται όλοι οι Πολιτικάντηδες αυτής της χώρας . Το έλεγαν όλοι όταν κάποιες πλατείες στο κέντρο της Αθήνας , είχαν μαυρίσει από χιλιάδες αλλοδαπούς , που παράνομα είχαν μπει στη χώρα μας , όταν σκότωναν τους αθώους Έλληνες για μια βιντεοκάμερα ή για ένα κινητό . Ή δεν είναι έτσι ;

Από νοοτροπία και στάση ζωής , πιστεύω στην αλληλοβοήθεια των ανθρώπων , και έν γένει στη σοβαρή και δίκαιη αντιμετώπιση κάθε πράγματος στη ζωή .

Η Δημοκρατία δεν είναι "πονάει κεφάλι , κόβει κεφάλι " . Αυτά είναι για τους Ζουλού . Η Δημοκρατία είναι ένα πεδίο έκφρασης όλων των απόψεων και η ΨΗΦΟΣ είναι το δικαίωμα επιλογής του ποιος με εκφράζει να με κυβερνάει. Στη δε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία απαγορεύεται αυστηρώς , οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι κάποιου κόμματος , να αντιμετωπίζονται σαν κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου . Στη Βουλή , δεν είμαστε άτομα , είμαστε εκπρόσωποι κάποιων χιλιάδων ανθρώπων που μας εξέλεξαν για να τους εκπροσωπούμε και να τους υπερασπιζόμαστε . Αν αλυσοδένεις έναν εκπρόσωπο του Α ή Β πολιτικού κόμματος , δεξιού , αριστερού , κεντρώου , αλυσοδένεις και φιμώνεις ένα κομμάτι του λαού που εκπροσωπούν .

Θα μπορούσαν να αλυσόδεναν όλους αυτούς που διέπραξαν όλα αυτά τα ομολογουμένως ειδεχθή εγκλήματα και να δείξουν στον λαό ποιος τους κατευθύνει και να τον θέσουν (τον λαό ) προ των ευθυνών της επιλογής τους . Αυτό είναι Δημοκρατία . Σεβασμός ακόμα και εκεί που μας πονάει . Δημοκρατία δεν είναι σκοτώνω αυτό που βλάπτει εμένα . Γιατί , αν σήμερα ο Χριστός πήγαινε στη Βουλή και έλεγε σε όλα τα κόμματα (στους εκπροσώπους τους ) το εξής απλό : «Θέλετε να τους εξαφανίσουμε για αυτά που τους κατηγορούμε (τη Χ Αυγή εννοώ) , εντάξει . Ο αναμάρτητος (που δεν έχει κάνει τα ίδια ) , πρώτος το λίθο βαλέτο» δεν νομίζω ότι θα έπεφτε πέτρα αλλά ούτε χαρτάκι εκεί μέσα .

Νομίζει κανένας ότι έτσι βλάπτεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ; Μόνο οι αφελέστατοι θα το πιστέψουν αυτό . Ολοι οι νοήμονες ξέρουν καλά ότι αυτό θα τους δυναμώσει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε . Μάλλον θα αγνοείτε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ , πριν γίνει Φύρερ και πνίξει στο αίμα όλη τη γη , πήγε 2 χρόνια φυλακή για όμοιους λόγους !!

Και εάν , εάν λέω , πράξουν οι οπαδοί τους κανένα αιματοκύλισμα , επί δικαίων και αδίκων , τότε όλοι αυτοί που σήμερα είναι άφρονες τάχα επικριτές , που θα κρυφτούν αύριο :

Και εάν λέω , εάν , αύριο δεν στοιχειοθετηθεί σαφής κατηγορία για κανέναν από τους Βουλευτές και ..........τους αφήσουν ελεύθερους , μετά από τέτοιο εξεφτελισμό που τους κάναν , θα έχουν άδικο να τα κάνουν όλα ........μπουρδέλο; Δεν ξέρω , απλώς σκέφτομαι φωναχτά .

Όλα τα παραπάνω , δεν αποτελούν κανενός είδους ύμνο προς τη Χρυσή Αυγή . Αποτελούν απλώς έναν ύμνο προς τη Δημοκρατία που πρέπει να σεβόμαστε όλοι μας . Και ίσως αποτελεί και ένα σκούντημα σε όλους αυτούς , που ότι μας σερβίρουν τρώμε .

Γιατί Θεέ μου όλοι αυτοί που μας κυβερνούν δεν ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΊΓΟ . Γιατί μάλλον αν σκεφτόταν , δεν θα ήταν πολιτικοί .

ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

http://ellinasasfalistis.blogspot.gr/
http://www.zougla.gr/blog/

Δεν υπάρχουν σχόλια: