x

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Την προσοχή σας για λίγο (μία ερώτηση που ΔΕΝ έχει υποβάλει - ή ίσως ΔΕΝ έχει σκεφθεί - ΚΑΝΕΙΣ)


Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ; Ποιοι... «διαχειρίζονται» τον Νικολάκη εδώ και 4,5 - 5 χρόνια; Ή και πολύ περισσότερα (και ΔΕΝ είναι απλά... «τρελλοί»). Ο νοών νοείτω...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ

«ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»


ΟΛΟΙ ΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ... «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ») ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ. ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ, Ε, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ...  ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!

ΝΙΚΟΣ και ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΡΩΜΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ... ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στοχείο προκύπτει από την σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, πού είναι οι δράστες της διπλής ληστείας που έγινε  σε Τράπεζες, στο Βελβενδό, εκ των οποίων οι δύο καταζητούνταν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
 Ένας από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα ο Ρωμανός Νικόλαος του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρίας, ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που μάλιστα ήταν μαζί του και παρών το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του.

**********
Καί βέβαια  ο συλληφθείς αφού ήταν παρών, είχε κληθεί  στη δίκη των δύο Αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ως βασικός μάρτυρας, αλλά τελικά δεν ΤΌΛΜΗΣΕ να πάει να καταθέσει υπέρ του φίλου...!!!! 
*********
Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, μέχρι την Παρασκεύη που συνελήφθη στο Βελβεντό.
*********
Προσέξτε όμως τι συνέβη στη δίκη των δύο Αστυνομικών γιά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου:
Διαβάζουμε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 
           -------------------------
Δεν προσήλθε στο...

Η συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: