x

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ» ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΤΟ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ» ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Μετά την ανάρτηση για το παραμυθάκι της «πατριωτικής ΝΔ», ήρθε η ώρα να πούμε δυο λόγια και για τον ΣΥΡΙΖΑ, που - τι έκπληξη! - η προαναφερόμενη συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί ως φόβητρο (!!!) σε όοσυς δυσανασχετούν με τα αίσχη και τις προδοσίες τους!
Τι είναι ο Σύριζα λοιπόν; Αυτό:
Ένα ακόμα δεκανίκι του άθλιου ξενοκίνητου Συστήματος! Μ' έναν ακόμα "αρχηγό" - πιόνι, που άρχισε τα προσκυνήματα ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ "ΦΟΡΟΥΜ", ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ...ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Αυτούς λοιπόν - μας λένε ορισμένοι - θα πρέπει να τους...φοβόμαστε! Και να μην πολυμιλάμε για τους ελεεινούς σαμαροβενιζέλους (τους), γιατί η "εναλλακτική" είναι ακόμα χειρότερη!
Πόσο χειρότερη όμως;
- ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ "ΣΤΟΕΣ" ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;;
- Από τους ίδιους "ινστρούκτορες" δεν παίρνουν εντολές;
- Συναθλητές και...τροπαιούχοι στο εθνικό σπορ της κωλοτούμπας δεν είναι όλοι τους;
Για να μην το πολυκουράζουμε: Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θα θυμούνται τι λέγανε οι "δεξιοί" των Μασώνων Ράλλη - Καραμανλή, παραμονές των Εκλογών του 1981. Πως θα έρθει ο "αναρχικός" Αντρέας, θα κάνει τη χώρα...σοβιετία κλπ!
Τελικά, ήρθε ο Αντρέας και μια χαρά σχέσεις διατήρησε με όλα τα γνωστά "ευαγή ιδρύματα", όπως για παράδειγμα το "Ίδρυμα Ροκφέλερ", ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ!
Κι έτσι, χώρισαν τον αφελή λαουτζίκο σε "δεξιούς" ικαι "σοσιαλιστές", βάζοντάς τους να σφάζονται για δεκαετίες, για να φθάσουμε στα σημερινά αίσχη, με την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των απατεώνων του Πασοκ από τους συναδέλφους της στη Νδ!
Το ίδιο γίνεται και με τον Τσίπρα: Άλλωστε, η Κ.Ο του ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, αποδεικνύοντας πως οι ρίζες της διαπλοκής και της αλληλοεξάρτησης από τα "ευαγή ιδρύματα" είναι τεραστίων διαστάσεων!
Τρέμει το Σύστημα!!! Ο "επαναστάτης" Alexis ετοιμάζεται να...αλώσει το άντρο της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας, στην Washington D.C!!!
 
Και κάθονται μετά κάποιοι (όχι μόνο οι "ελαφροδεξιοί" της Νδ, αλλά και άλλοι "υπερεθνικιστές" και "ακροδεξιοί" - ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΧΕΡΙ ΤΡΩΝΕ!!!) να μας απειλούν με τον...μπαμπούλα τον Σύριζα!!! Ποιον;;; Αυτόν που θα εξελιχθεί σε ένα νέο, ακόμα χειρότερο και "σοσιαλιστικότερο" Πασοκ!
ΕΙΠΑΜΕ, ΠΟΛΛΟΙ...ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ"...!
Το ερώτημα είναι: Εμείς οι Έλληνες πολίτες που δεν έχουμε καμία σχέση ούτε με τα βρωμερά κόμματα, ούτε με τις "στοές", ούτε με τα διάφορα "κέντρα" της νέας τάξης και του σιωνισμού, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...;

Δεν υπάρχουν σχόλια: