x

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Ολική ρήξη με το πολιτικό σύστημα και γιατί;

Γιατί ο ελληνικός λαός θα αναγκαστεί  άμεσα να έρθει σε ρήξη με το πολιτικό σύστημα;


 ΟΛΟΙ ΣΑΠΙΟΙ!!! ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Μα φυσικά θα έρθει σε ρίξει,  δεν είναι πλέον υπεύθυνη και δημοκρατική  επιλογή από τον Άννα στον Καϊάφα.
Σήμερα ο ελληνικός λαός  έχει ακόμα δυο επιλογές όπως το έχω ξανά πει. Μια κάθετη και οριζοντίως επίθεση  στο πολιτικό σύστημα με απώλειες και από τις δυο μεριές,  αλλά σίγουρη επικράτηση του λαού!
Και μια να αναγκάσει το πολιτικό σύστημα να αποχωρήσει από μόνο του με γενική πολιτική απεργία, χωρίς απώλειες.
Την δεύτερη επιλογή δεν θα την έχει για πολύ ακόμα.
Ας έρθουμε στο γιατί!  Είναι περιττό να αραδιάσω την συμπεριφορά των τριών κομμάτων της σημερινής κατοχικής  ελληνικής τρόικας μαζί με το παρελθόν που κουβαλάνε, σε πλήρη συνεργασία με την ευρωπαϊκή τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους, ανθέλληνες.
Ας πάμε στην αντιπολίτευση εκεί τι βλέπουμε; Έχουμε δυο φασιστικά άκρα που έχουν οχυρωθεί πίσω από την δυστυχία του λαού και τον εκβιάζουν ζουν και επιβιώνουν με τον πόνο και την δυστυχία του λαού, «  σε κάνουν μπαλάκι, όχι σε αυτούς σε μένα είμαι ο καλύτερος, ξεχνούν τις προδοσίες τους και ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι  με έναν φρικτό εμφύλιο!»
Μένουν  Σύριζα, ανεξάρτητοι Έλληνες. Οι ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κομμάτι της  σάπιας δεξιάς το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία και πολιτική συμπεριφορά. Το είδαμε με εκκωφαντικό και προκλητικό τρόπο  εναντίον του δυστυχισμένου  άδικα λαού, στις τελευταίες  ενέργειες τους  με τους υπαλλήλους της βουλής, δεν θα επεκταθώ με τους ανεξάρτητους σήμερα, γιατί μαζεύω στοιχεία για τον ρόλο που θα παίξουν την κατάλληλη στιγμή .
Να αναφερθώ στην αποκαρδιωτική συμπεριφορά των κινημάτων, που θα έπρεπε να είναι το σίγουρο αποκούμπι κάθε δημοκράτη για την προστασία του και της πατρίδος του; Αποκαρδιωτικοί έως προδοτική! Εδώ συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο και ύποπτο, να έχουμε πολλούς χαλίφηδες με προσωπικές φιλοδοξίες!
Άφησα τον Σύριζα τελευταίο διότι αυτός είναι το τελευταίο χαρτί προδοσίας της Ελλάδος στο ξένο και ντόπιο πολιτικό σύστημα, αλλά το ποιο επικίνδυνο είναι ο διεθνισμός του!
Αν όλα τα πολιτικά κόμματα τα πέρασα περιληπτικά είναι γιατί είναι γνωστές οι προδοτικές του ενέργειες, ενώ ο Σύριζα  δεν έχει αποδείξει σε κυβερνητική ευθύνη την πολιτική του προδοσία και την ικανότητα να κυβερνήσει. Θα πει κάποιος άσε να έρθει στην κυβέρνηση για να το δούμε. Εδώ βρίσκεται και ο ολέθριος κίνδυνος με τον Σύριζα.
Το ετοιμοθάνατο πολιτικό κατεστημένο με τα προδοτικά και πουλημένα ΜΜΕ προωθούν τον Σύριζα, γιατί; Τι έχει να επιδείξει σαν εναλλακτική λύση;
Τις εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους συνιστώσες;
Τα ασαφή και κρυμμένα επιμελώς εθνικά θέματα;
Το ότι προσπάθησε και προσπαθεί να λερώσει την επιλογή της δραχμής, μια στο ευρώ και μια στην δραχμή, προεξοφλώντας τις προδοτικές του επιταγές με αντάλλαγμα την  διακυβέρνηση της Ελλάδος και  την παράδοσή της στους ξένους και ντόπιους εχθρούς του ελληνικού λαού!
Ας δούμε γιατί είναι επικίνδυνος θανατηφόρα ο Σύριζα με τις  αλλοπρόσαλλες συνιστώσες, έχουμε το μεγαλύτερο αποτυχημένο  με αρκετούς προδότες στο  ΠΑΣΟΚ να έχει προσχωρήσει στον Σύριζα!
Έχουμε την συνιστώσα του ΠΑΜΕ των τραμπούκων ροπαλοφόρων, που εκβιάζουν και σαμποτάρουν όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του λαού!
Έχουμε την συνιστώσα των ανώμαλων τραβεστί!
Έχουμε την συνιστώσα των ειρηνόφιλων που θα παραδώσουν Μακεδονία, Θράκη, και άλλα!
Έχουμε συνιστώσες που βασικά δεν ξέρουν τι είναι και τι θέλουν, όταν στηρίζουν μαζί με τους φιλήσυχους μετανάστες και τους κάθε λογής αλλοδαπούς δολοφόνους!
Είναι δυνατόν να  γίνουν κυβέρνηση; Είναι δυνατόν αυτούς ο ελληνικός λαός να τους εμπιστευτεί την Ελλάδα;

Θα το ξανά πω άλλη μια φορά το τελευταίο χαρτί της προδοσίας το κρατά ο προδότης Τσίπρας!

Για αυτό θεωρώ σίγουρη την ολική ρίξει  με όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα, το θέμα είναι να το πιστέψουμε άμεσα και να σκεπτόμαστε μόνο σαν Έλληνες πολίτες και όχι σαν πρόβατα σε στάνες κομματικές και θρησκευτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: