x

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Sehr geehrter Herr Westerwelle, Αξιότιμε κύριε Βεσταρβέλλε,

πότε θα γίνετε επιτέλους άντρας με χαρακτήρα;  Το « αεί μαλακίζειν, ουκ ανδρός σοφού» ισχύει ακόμη και για τους  γερμανούς πολιτικούς!
Ήσασταν Αντικαγκελάριος στη γερμανική κυβέρνηση  και  Πρόεδρος-Ηγέτης του γερμανικού κόμματος των φιλελευθέρων (FDP) και τώρα καταντήσατε φθηνούλης κομπάρσος της ευρωπαϊκής και της γερμανικής πολιτικής  σκηνής. Όταν ρωτιέται ο μέσος γερμανός πολίτης, ποιός είναι ο πιο ανεύθυνος πολιτικός και ο μεγαλύτερος φαφλατάς της γερμανίας, δίνει πρώτα το όνομά σας σαν απάντηση. Το όνομα «Βεσταρβέλλε» είναι  η εγγύηση και αποτελεί το σήμα κατατεθέν για τις μεγαλύτερες βλακείες που έχουν ειπωθεί από ανθρώπινα χείλη.


Είναι δικό σας έργο  ότι,  βάσει των πεπραγμένων σας και του  εν γένει βιογραφικού σας μέχρι σήμερα, κατορθώσατε να ταυτοποιήσετε τον φιλελευθερισμό  των Genscher, Baum, Scheel,Hamm- Brücher, Hirsch, που είχε σαν βάση τις «θέσεις του Freiburg», με τον λαϊκίστικο  ναζισμό. Εσείς ήσασταν αυτός που ανακάλυψε τη θεωρία των «ανθρωπίνων παρασίτων», όπως συνεχώς  χαρακτηρίζατε τούς γερμανούς φτωχούς, ανέργους και αστέγους και εσείς ήσασταν ο πρώτος που προσπάθησε   να επιβάλει  στο κομματικό  μηχανισμό των «φιλελευθέρων», να αποδέχονται μόνο τις αιτήσεις υποψηφίων μελών, γερμανων πολιτών, που είναι γνήσιοι απόγονοι της αρείας φυλής ( FDP/ Spandau, FDP/ Berlin-Reinickendorf).
Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ... « θεϊκή τιμωρία» η αντικατάστασή σας από το «βλοσυρό γερμανό»,κ.  Rössler,  στα πολιτικά σας αξιώματα, αλλά αυτό που εμάς τους  Έλληνες ενδιαφέρει, είναι ότι  ασχολείστε  και μπερδεύεστε απρόσκλητα  με την Ελληνική πολιτική.

Οι δηλώσεις σας, μέσω του εκπροσώπου του υπουργείου σας, για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα, ήταν η  μεγαλύτερη «ξεφτύλα» της πολιτικής χιλιετίας. Αν και έχετε σπουδάσει νομική, φαίνεται ότι στο μάθημα περί των διεθνών νόμων για τα εγκλήματα πολέμου και για τις πολεμικές αποζημιώσεις, είχατε κάνει «κοπάνα»  σαν φοιτητής. Σας το  έχουμε πει επανειλημένως Guidoυλη, να μην μπερδεύετε  τις επιτυχίες σας  στα πάρτυ, στις εκδρομούλες και στους άνδρηδες,  με την πολιτική οξυδέρκεια και  την ανθρώπινη ευαισθησία.

Μία βαυαρέζικη,  βουνίσια  αγελάδα θα έκανε  μια πιο μυαλωμένη ανακοίνωση,  κ. Βεσταρβέλλε, πόσον μάλλον  όταν  μιλά αυτός που είναι υπεύθυνος για τη τροπή που πήρε  η  Ελληνική  τραγωδία.  Εσείς πείσατε,  μέσω εκβιασμών, την  κ. Μέρκελ, τον Φεβρουάριο του 2010, να ακολουθήσει τις οδηγίες των γερμανών τραπεζιτών στη χάραξη της γερμανικής πολιτικής  για την  αντιμετώπιση της Ελληνικής κρίσης. Εσείς διαλαλούσατε στα σαλόνια του Berlin-Charlottenburg, ότι σε λίγο όλη η Ευρώπη θα μιλά γερμανικά.
Αν ζούσε ο μακαρίτης  Graf  Lambsdorff, αν και συντηριτικός/φιλελεύθερος, δεν θα σας έκραζε μόνο  με τα γνωστά του κοσμητικά, αλλά  θα σας «τις έβρεχε» με τη μαγγούρα του!

Κύριε Βεσταρβέλλε, εσείς είστε ο εμπνευστής  και ο δημιουργός της Ελληνικής γενοκτονίας. Είστε ο νέος Himmler του 21ου αιώνα, άξιος υιός του «γνωστού» για την εντιμότητά του,  δικηγόρου της Βόννης  Hans Westerwelle. Το σύκο πάντα κάτω από την συκιά πέφτει....
 Ψάξτε για κανένα καλό δικηγόρο,κ. Βεσταρβέλλε, με ειδικότητα  και πείρα στα εγκλήματα πολέμου και κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα τον χρειαστείτε σύντομα, όπως και τα άλλα παλικάρια και οι λεβέντισες  του Βερολίνου και των Βρυξελλών!  Θα γιορτάσετε  Πρωτοχρονιά του 2014 στον Κορυδαλλό και θα ανταλλάξετε αγκαλίτσες με πολλούς Μήτσους και Τάσους...

Όλα εδώ μένουν και όλα εδώ τιμωρούνται κ. Βεσταρβέλλε....
Όσο για τις πολεμικές αποζημιώσεις που χρωστά η γερμανία στην Ελλάδα....θα σας πάρουμε και τα σώβρακα ( τα κυλοτάκια)  κ. Βεσταρβέλλε και με τη βούλα του νόμου!

( Το « Γ» κεφαλαίο δεν το αξίζετε, τόσο σαν λαός όσο και σαν χώρα...με την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω!)

 Νέα Φιλική Εταιρεία  

Δεν υπάρχουν σχόλια: