x

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Προκήρυξη για το μηχανισμό στο Μετρό του Αιγάλεω

Oργάνωση" με την ονομασία  «Κίνημα 12 Φλεβάρη» ανέλαβε, με προκήρυξη που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου μέσα σε συρμό του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω.

Η προκήρυξη, χαρακτηρίζει «αστεία» την προηγούμενη ανάληψη ευθύνης με τηλεφωνήματα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς από τη φερόμενη οργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων». Η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να να θεωρεί αυτή τη νέα προκήρυξη "γνήσια"...

Η προκήρυξη αναρτήθηκε στον δικτυακό τόπο indymedia αλλά... αποσύρθηκε λίγο αργότερα λόγω «φραστικών λαθών»! Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Φεβρουαρίου υπήρξαν τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κατά την ημέρα ψήφισης του δεύτερου μνημονίου.

Στην προκήρυξη η οργάνωση εξηγούσε γιατί επελέγη το μετρό ως στόχος, ανέφερε ότι επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημέρα και ώρα λόγω χαμηλής επιβατικής κίνησης, καθώς και ο συγκεκριμένος σταθμός του μετρό γιατί, όπως ανέφερε, θα μπορούσε να εκκενωθεί εύκολα σε περίπτωση έκρηξης του μηχανισμού. Επίσης, οι συντάκτες του κειμένου περιγράφουν λεπτομερώς πώς έδρασαν επιχειρησιακά, ενώ δεν προαναγγέλλουν νέο χτύπημα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: